Що розкаже про вас група крові - швидкий тест на характер

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кожній людині притаманні свої власні особливості характеру. Всі ми маємо відмінності у звичках, кольору очей , рості та темпераменті.

Цікавий тест допоможе пізнати себе відповідно до властивостей кожної групи крові. Що незвичайного можна дізнатися знаючи свою групу крові, розповідає oselyaua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Що розкаже про вас група крові - швидкий тест на характер - фото №1

Якщо ви точно знаєте, яка у вас група крові - просто прочитайте притаманні їй особливості характеру.

I (О) група крові

Ви цілеспрямовані, впевнені у собі володієте розвиненою інтуїцією і завжди доводите початі справи до кінця. Ваш сильний характер допомагає розв'язувати проблеми з легкістю і знаходити вихід з безнадійних ситуацій. Трохи запальні і потрібно вчити скерувати свій гнів у потрібне русло, щоб не страждали рідні і підлеглі. Як керівник. ви справедливі, чесні і вмієте правильно розставляти пріоритети та делегувати обов'язки. Володієте працелюбністю і вимагаєте того ж від інших.

Що розкаже про вас група крові - швидкий тест на характер - фото №2

II (А) група крові

Володарі 2 групи літають, як метелики. Ви сповнені емоцій, веселі, позитивні, вмієте ділитися хорошим настроєм з навколишніми людьми. Завжди у центрі уваги, хоча зусиль для цього не докладаєте. Не любите рутину і шукаєте нових вражень у спілкуванні, подорожах та хобі.  Надихаєте інших до розвитку та руху. Дуже вразливі і вмієте переживати за кожну дрібницю.  Легко заводите друзів, комунікабельні та прості у спілкуванні.

Що розкаже про вас група крові - швидкий тест на характер - фото №3

III (В) група крові

Шукаєте баланс у житті і прагнете контролю. Можете іноді втрачати самовладання, але легко відходите і вмієте взяти себе у руки. Маєте багато талантів і креативні у роботі. Можете стати чудовим хірургом чи ювеліром, адже уважні до деталей і володієте золотими руками. Спокійні, врівноважені, але довго пам'ятають образи. Мають вірних друзів, але важко ідуть на контакт з незнайомцями.

Що розкаже про вас група крові - швидкий тест на характер - фото №4

IV (АВ) група крові

Завжди і у всьому тримають життя під контролем. Все розплановано наперед і відсутній хаос та безлад. Для кожної речі у вас є відповідне місце. Ви інтелігентні, розумні, практичні і раціональні. Багато часу присвячуєте своєму саморозвитку. До ваших порад прислуховуються і цінують вашу  думку. За даними останніх досліджень, близько 80% власників IV групи схильні до появи проблем з увагою і пам’яттю, тому їх розвитку потрібно приділяти чимало часу. Маєте хороший імунітет і не нехтуєте фізичними навантаженнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яке значення мають лінії на руці. Та, як за допомогою них, визначити риси характеру