Чай чи кава? Ваш вибір розкаже про вас усі таємниці (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чай і кава у чашках
Фото: newskraine

Як вибір напою може розповісти про характер людини

Кава чудово допомагає збадьоритися сонного ранку. А чай гарно розслабить, заспокоїть, налаштує на позитивний настрій, особливо якщо додати до нього смаколика. Цікавий тест пропонує розповісти про ваші особливості характеру, які залежать від наших звичок та вибору.

Хочу! підготувала веселий тест, який допоможе пізнати себе глибше. Просто вам потрібно визначити, якому напою ви надаєте перевагу: чай чи кава. До чого лежить ваше серце та без якого напою ви не уявляєте свій день - запашний трав’яний, чорний, зелений чай чи ароматне капучино, лате чи еспресо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чай

Якщо ви втрачаєте голову від чайної церемонії та переважно обираєте чай - ви амбіційна, сповнена багатьох планів людина. Ви вмієте ставити перед собою глобальні цілі та не зупинитеся на шляху до успіху. Ви легко знаходите спільну мову з людьми та досить комунікабельні. Цінуєте родину, друзів, смачну їжу та досить прискіпливі у виборі одягу.

Кава

Якщо задля чашечки запашної кави ви готові пройти кілька зупинок до улюбленої кав’ярні - ви наполегливі, прискіпливі, розважні та цінуєте кожну мить свого життя. Звичайно, робота займає велике місце у вашій буденності, але ви вмієте з насолодою відпочивати та пізнавати нове. Багато часу присвячуєте саморозвитку та постійно знаходите для себе нові хобі. В одязі обираєте практичність, але з відмінним естетичним смаком.

Інші напої

Якщо ви не фанат ні кави, ні чаю - це свідчить про ваш змінний характер та деяку непостійність. Ви творча особистість, яка цінує мистецтво, культуру та хорошу музику. Найбільшою насолодою для вас є відвідати концерт чи переглянути нову виставу. Ви завжди оточені друзями, які цінують вас за тонкий гумор, гострий розум, безпосередність та доброту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як дізнатися про характер людини за її будинком. Про вас можуть багато розповісти вхідні двері чи звичка заправляти ліжко.