Обери парасольку - і дізнайся, чого саме зараз тобі бракує для щастя (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тести допомагають розвивати логіку, навчають придивлятися до дрібних деталей та концентрують увагу. Існують тести, які здатні підняти настрій, розсмішити і додати позитиву у буденне життя.

Хочу! пропонує веселий та цікавий тест, який допоможе викликати посмішку на обличчі. Він підкаже чого саме зараз не вистачає у вашому житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього на малюнку оберіть парасольку, яка змушує вас посміхатися. Відповіді на жартівливий тест читайте під картинкою.

Обери парасольку - і дізнайся, чого саме зараз тобі бракує для щастя (ТЕСТ) - фото №1

Червона парасолька схожа на бедрика

Саме зараз найбільшим вашим бажанням є велика порція морозива. Багато кульок посипаних шоколадом, з додаванням фруктів та посипки дозволять відволіктися від буденності і відчути справжнє задоволення.

Обери парасольку - і дізнайся, чого саме зараз тобі бракує для щастя (ТЕСТ) - фото №2

Синя парасоля з смішним монстриком

Найкращим відпочинком буде проведення вечора за переглядом цікавого фільму з відром смачного попкорну. Лише не захопіться та не дивіться до самого ранку.

Обери парасольку - і дізнайся, чого саме зараз тобі бракує для щастя (ТЕСТ) - фото №3

Тигруля на зеленому фоні

Організуйте прогулянку на свіжому повітрі. Запросіть друзів та організуйте чудове проведення часу. Спілкування з близькими людьми - це те, що вам зараз потрібне якнайбільше.

Рожевий зайчик

Ваша мрія на цей вечір - розкішна ванна з ароматною піною та сіллю. Зробіть собі релакс і насолодіться водними процедурами. Розкошуйте з задоволенням та зробіть маску, пілінг і скраб.

Обери парасольку - і дізнайся, чого саме зараз тобі бракує для щастя (ТЕСТ) - фото №4

Принцеса

Десь у глибині душі ви мрієте про нестримний шопінг. Принесіть собі радість піти по магазинах і придбати якусь приємну річ. Косметика, одяг чи книга забезпечить вам хороший настрій надовго.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вам сподобався тест такого плану, ви можете пройти ще і дізнатися про багато цікавих речей у вашому характері. Ви весела ви людина, часто мрієте та чи легко вас надурити можна дізнатися з простих відповідей.