Оберіть великоднього зайчика та дізнайтеся, чи щедра ви людина насправді (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото три зайчики
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Цікавий тест, який визначить вашу щедрість

Тести можуть допомогти побачити себе з різних боків, адже вони показують, яка людина є насправді . На більшість наших вчинків впливає підсвідомість, а не лише твердий розрахунок чи розум.

Ми пропонуємо цікавий простий тест, який зможе визначити, чи щедра ви людина. Чим керуєтеся при виборі подарунків на день народження, чи передаєте на Великдень волочильне похресникам та, чи звикли робити рідним приємні сюрпризи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо подивитися на малюнок і обрати такого зайчика, який здається вам милим та найбільше подобається. А індекс вашої щедрості прочитайте під зображенням.

На фото 3 зайчики
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу!

Зайчик з яйцем

Ви спокійні та розважливі у виборі подарунків. Ніколи не оберете презент з найближчого магазину, а довго і ретельно підшукуєте те, що подобається людині, намагаючись заздалегідь дізнатися його вподобання. Натяків не розумієте, тому, щоб отримати бажане, рідним людям потрібно казати це прямо, а краще вказувати магазин, де можна це придбати.

Сірий зайчик

Ви не дуже любите дарувати і отримувати подарунки і вважаєте, що кращим презентом є гроші. Такі речі, як солодощі чи квіти за подарунок не сприймаєте. Ви з легкістю скинетеся на загальний подарунок, але обирати щось для вас справжня мука.

Рожевий зайчик

Ви дуже щедра і добра людина. Намагаєтеся обирати найкращі подарунки і кожного року збираєте кошики з солодощами для похресників на Великдень. Для вас приємно вітати навіть мало знайомих людей. Ви часто і без причини можете дивувати сюрпризами, навіть дрібними, на кшталт кави з пончиками з найближчої кав’ярні для колег.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більшість людей позитивно налаштовані до подарунків та сюрпризів. Раніше ми пропонували дізнатися, якими солодощами ви були б у світі солодкого. Адже часто вибір солодкого залежить від віку.