Всього за 1 хвилину дізнайтеся, чи є у вас лідерські здібності (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Перевірка володіння якостями лідера
Тест на лідерські здібності. Фото: Хочу!

Ви лідер чи ведений? Дізнайте про свої здібності з простого тесту

Постійно фонтануєте новаторськими ідеями, прагнете успіху, багато навчаєтеся та першим хапаєтеся за складні справи? Чи покірно чекаєте списку завдань і ніколи не виказуєте свою думку? Простий тест продемонструє ваші приховані здібності та покаже чи володієте ви лідерськими здібностями.

Хочу! пропонує надзвичайно легкий тест, завдяки якому ви перевірите свою здатність просуватися кар’єрними сходами. Адже іноді не варто покірно чекати милості долі, а потрібно будувати життя власними руками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вам пропонується на вибір три шахові фігури. Не має значення, чи граєте ви у шахи, просто оберіть ту, яка вам подобається.

Тест на лідерські здібності
Шахові фігури. Фото: Хочу!

Кінь

Великий відсоток того, що у вас великі лідерські здібності. Ви легко самостійно ухвалюєте рішення, здатні швидко знаходити вихід з складних ситуацій і обожнюєте розв’язувати особливі завдання. Вам просто керувати великою кількістю людей і знаходити баланс у колективі.

Король

Ви точно лідер і прагнете займати керівні посади з якими впораєтеся з легкістю. Ви полюбляєте давати завдання і контролювати їхнє виконання. Ви вимагаєте чіткої збалансованої роботи і працюєте над покращенням атмосфери у колективі.

Пішак

Для вас справжнім випробуванням є прийняття рішень, навіть найпростіших, наприклад замовити самостійно воду для кулера. Тому найкраще ви працюєте над чітко поставленими завданнями, без самодіяльності. Іноді ви бачите, як краще досягти мети, але вам бракує рішучості та ініціативи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували перевірити, чи креативна ви людина. Простий тест може дати неймовірні відповіді.