"Я ніколи не мріяла про сім'ю": співачка TEREN розповіла, якими бачить ідеальні стосунки. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ

Інтерв'ю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Зірка зізналась, які чоловіки приваблюють її

Молода українська співачка TEREN ексклюзивно для читачів Хочу! розповіла про своє особисте життя. Зокрема, зірка зізналась, що ніколи не мріяла про сім'ю, а також назвала якості, які найбільше цінує в чоловіках.

Талановита Марія Терен у своїх піснях співає про кохання. Свою творчість зірка характеризує, як інтимна лірика. Звісно, на такі глибокі та романтичні треки її має надихати таке ж глибоке та яскраве кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своє особисте життя TEREN не транслює у соцмережах. Однак в ексклюзивному інтерв'ю для Хочу! співачка розповіла про те, які у неї є критерії з вибору ідеального чоловіка.

Я вже насправді давно відмовилась від критеріїв вибору чоловіка, тобто я не тримаю картинку, образ і не шукаю його ніколи. Зазвичай, це приводило лише до розчарувань, бо жодна людина не може зайняти місце цієї картинки. Все одно щось буде не так, як ти уявляєш. Та й взагалі ця концепція пошуку якогось ідеалу чи його вибору для мене не притаманна, 
— говорить Марія.
Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Що стосується зовнішності та характеру, то співачка любить сильних та впевнених в собі чоловіків. Ось, що вона говорить про це.

Ненавиджу взагалі слово “ідеальність”. Що таке ідеальність? Мені здається, ми всі класні тим, що такі різні. І плюси, і мінуси в людині роблять її цікавою, тому в мене й немає конкретних критеріїв. Якщо ми говоримо виключно про зовнішність, то за досвідом я знаю, що звертаю увагу на маскулінних чоловіків, у яких проявлена чоловіча сторона у зовнішності, брутальність. Я не люблю “красивих” чоловіків. Мені подобається, коли він охайний, чистий, але не вилизаний — це гарно. Зрештою, його чоловіче нутро відчувається по запаху. Те, що ми називаємо хімією — це не про його ніс, колір очей чи статуру.

Попри те, що картинки ідеального чоловіка Марія не має, вона все ж виділяє кілька якостей, які цінує в потенційних партнерах понад усе. За словами співачки, у стосунках для найважливіше почуватись комфортно та безпечно — так, наче ти вдома. 

Поряд з чоловіком мені найважливіше відчуття дому, коли тобі з ним так комфортно, ніби ти вдома. Важливо у стосунках говорити — коли ви перш за все друзі. Пристрасть і кохання — це все важливо. Відчуття надихають, але лише на них не побудуєш гармонійні стосунки. Для мене дуже важлива дружба між мною і чоловіком, коли ти все можеш довірити людині, яка тебе настільки розуміє і знає, що ніби може замінити весь Всесвіт. Важлива чесність, відкритість, щирість і ще одна якість, без якої взагалі не підходьте до мене — це доброта. Мені важливо бути в оточенні лише добрих людей, не люблю злих. Легко бути негативним, а добрими навпаки. От в цьому щось є,
— відверто ділиться зірка.

А ось про сім'ю TEREN ніколи не мріяла. Та й з дітьми співачка точно не хоче поспішати.

Я ніколи не мріяла про сім'ю. Зараз я живу по відчуттях. Що мається на увазі під словом “сім’я”? Діти? Я не знаю, коли їх захочу чи захочу взагалі. Не було в мене ще такої мрії або навіть картинки в голові. Можливо, в дитинстві я цього хотіла. А вже коли ставала більш свідомою, це зникало, руйнувались ці настанови, що треба мати велику сім'ю, а ще особливо до певного віку чи щось таке. 
Співачка TEREN, фото
Фото: пресслужба TEREN

Та в майбутньому артистка хотіла б придбати собі великий будинок за містом. А ще взяти собаку.

Наприклад, через років п'ятнадцять, я б хотіла для своєї сім'ї житло — якесь у селі, на природі, куди можна тікати від соціуму, можливо, в якусь лісову місцевість. Обов'язково з собаками, бажано вівчарка. А діти… Поки без різниці — одна, двоє, троє чи взагалі без дітей, не знаю, як захочу на той момент. Словом, можу сказати, що коли йде мова про сім’ю, одразу виникає думка про дім,
— говорить співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше TEREN розповіла, як вирішила змінити прізвище у паспорті на свій псевдонім. Дізнайтеся, чому співачка прийняла таке рішення.