Вони — не однолюби... Українські зірки, які найчастіше ходили під вінець

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Білик та Володимир Остапчку, фото
Фото: соцмережі зірок

Розповідаємо про знаменитостей, які були одружені тричі та більше разів

Один раз і на все життя — це, на жаль чи на щастя, не про них. Герої нашої добірки знайшли своє кохання не з першого і навіть не з другого разу. Редакція Хочу! розповідає про українських зірок, які найчастіше одружувались.

Віктор Павлік

57-річний артист — ще той ловелас. Зараз він живе з четвертою дружиною — своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, яка є молодшою за нього на понад 20 років. У червні 2021 року у пари з'явився син Михайло. Їхній шлюб теж мав всі шанси закінчитись та зіркове подружжя змогло його зберегти.

Віктор Павлік з дружиною, фото
Фото: instagram.com/repyahovakate

Попередній шлюб Павліка був з Ларисою Созаєвою, з якою у нього народився син Павло. На жаль, хлопчика не стало у 2020 році після дворічної важкої боротьби з онкологією.

Віктор Павлік і Лариса Созаєва, фото
Фото: facebook.com/p/Лора-Созаева

Від другого шлюбу Павлік має дочку Христину, якій наразі 34 роки. А ось його першою дружиною була Лідія. У них в стосунках народився син Сашко, якому наразі 37 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірина Білик

Відома співачка була заміжня тричі. З першим чоловіком, моделлю Андрієм Оверчуком, вона побралась у 1998 році й розлучилася у 2002-му. У цей період у них народився син Гліб.

Ірина Білик та Андрій Оверчук, фото
Фото: відкриті джерела Мережі

Після розставання з Оверчуком, Білик була в стосунках з шоуменом Дмитром Коляденком — з 2004 по 2006 рік. Та їхній роман не закінчився весіллям. Другим чоловіком зірки став танцівник Дмитро Дікусар, з яким вона зіграла весілля у 2007 році та розлучилась у 2010-му.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар, фото
Фото: відкриті джерела Мережі

Третім чоловіком Ірини Білик став російський продюсер, фотограф і художник азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у них народився син Табріз, який прийшов на світ за допомогою сурогатного материнства. У квітні 2021 року Білик оголосила про розставання з Ахмадовим.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов, фото
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук — теж любитель відгуляти весілля. Шоумен зараз тішиться в третьому шлюбі з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською .

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото
Фото: instagram.com/poka.tya

Попередній шлюб Остапчука був з юристкою Христиною Горняк. Пара була разом недовго, а тепер публічно і скандально намагається розв'язати питання з поділом майна.

Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

А перша дружина Остапчука — Олена Войченко. З нею він прожив 12 років. Пара виховувала двох дітей — доньку Емілію та сина Евана.

Володимир Остапчук з ексдружиною Оленою Войченко, фото
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Олег Гусєв

Відомий футболіст наразі одружений втретє. Його дружиною стала донька ексдепутата ОПЗЖ Валерія Солод.

Олег Гусєв і третя дружина, фото
Фото: instagram.com/oleg.gusiev

Його другою дружиною була Марія Гуревич, з якою він прожив 8 років, а потім розійшовся. А від першого шлюбу він має доньку Олександру.

Олег Гусєв і Марія Гуревич, фото
Фото: masha_mash20

Іво Бобул

Іво Бобул теж не боїться розлучень (робив він це тричі). Нині артист в шлюбі з Наталією, яка молодша на 12 років. Разом вони виховують сина Данила. Також в Іво є син Руслан і дочка Людмила від його двох попередніх шлюбів.

Іво Бобул і дружина, фото
Фото: відкриті джерела Мережі

Ірена Карпа

Письменниця і журналістка також має досвід кількох шлюбів. У травні 2008 року вона вийшла за київського журналіста Антона Фрідлянда, проте вже влітку наступного року шлюб закінчився розлученням. Того ж року Ірена одружилася з американським фінансистом Норманом Полом Генсеном. У серпні 2010 року у пари народилася дочка Корена-Джіа, а в липні 2011 року — дочка Кайя. Проте через три роки Карпа оголосила про розлучення з Гансеном.

Четвертим її чоловіком став громадянин Франції Людовик Кирило Требюше. Пара уклала шлюб у жовтні 2018 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось деякі зірки вирішують не йти від коханої людини, коли з’являються почуття до іншої, а вступати у вільні стосунки. Наприклад, заміжня Вікторія Маремуха розповіла про новий роман із колегою по фільму та про те, як до цього ставиться її чоловік.