Віталій Козловський приховував від дружини, що він на передовій. Але його швидко "спалила" одна зіркова подруга

Новини шоубізнесу
2 712
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Ольга Сумська явно хвилювалася про безпеку свого колеги, тому не стрималася і розповіла всю правду вагітній дружині Козловського

Співак Віталій Козловський вже досить давно взяв зброю до рук, аби боронити Україну від окупантів. І якщо його побратими спершу припускали, що це лише заради піару , то згодом зʼясувалося, що артист дійсно завзято захищає рідну країну. Проте, як виявилося, перший час про це не знала навіть його дружина. Як так сталося — розповідаємо на Хочу.

Відомо, що ще на навчаннях Віталій Козловський дізнався, що вперше стане татом . Тому заради спокою своєї коханої, він вирішив не розповідати їй усю правду про полігони й службу, аби вона зайвий раз не хвилювалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, в інтервʼю Раміні Есхакзай артист розповів, що склавши присягу він поїхав безпосередньо на фронт. Однак навіть тоді він продовжував запевняти Юлію, що не буде на передовій, а лише допомагатиме в тилу.

Я їй плів все, що міг. Взагалі сказав: “Та ти не переживай, я буду їздити там по хатах, пацанам співати, мене ніхто туди не пошле, чого ти переживаєш? Я буду в нормальних умовах, митися, спати, не переживай”,
— пригадав артист.

І все ж вигадки Віталія Козловського існували не довго. Адже його зіркова подруга Ольга Сумська розповіла дружині артиста всю правду. Тоді акторка сильно налякалася, що співак потрапив під обстріл, тому вирішила повідомити про це Юлії.

В цей день іде обстріл і я просто рандомно писав усім, кому можливо, кого згадував, наближених до моєї сімʼї. З відомих людей написав тільки Олі Сумській і казав: “Олечко, якщо щось зі мною станеться, бережи, будь ласка, Юлю”. Я попросив її не говорити Юлі, але Оля через день подзвонила їй, і каже: “Вітасю треба спасати, він там не має бути, він може для країни зробити значно більше!”
— розповів Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський розсекретив, яким було його весілля з Юлією Бакуменко. Виявилося, що закохані обійшлися без пишного святкування.