"Я стала депресивнішою": співачка TEREN розповіла, як повномасштабна війна змінила її життя. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ

Інтерв'ю
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Зірка зізнається, що раніше вона була прикладом того, як можна завжди бути щасливою

Талановита співачка TEREN ексклюзивно для Хочу! розповіла про те, як змінилось її життя після повномасштабної війни. Як зараз живе зірка та з чим вона бореться? Читайте далі!

Молода співачка TEREN зараз активно прокладає свій шлях до успіху в українському шоубізнесі. Її пісні — запальні та чуттєві — вже мають чималу армію прихильників. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так сталося, що розвивати свою творчість Марія почала якраз таки в умовах повномасштабної війни. Нещодавно вона презентувала новий кліп на пісню "Дивна".

Після 24 лютого, без перебільшень, змінилося життя кожного українця. Співачка TEREN — не виключення. У розмові з виданням Хочу! зірка розповіла про зміни  своєму житті, які сталися за останні кілька років.

• Як на вас вплинула велика війна? Що змінилося у вашому житті за останні 2 роки?

Вона вплинула на мій стан. Мені здається, я стала депресивнішою. Я знаю, що це діагноз, а не жарти, і так просто казати депресія не можна. У мене не діагностували депресію, принаймні поки я не займалась цим питанням. Я не думаю, що вона в мене є, але інколи виявляються симптоми. Я помітила, що буває періодами, мені ніби стає все не цікаве, навіть те, що я люблю, бо я не отримую задоволення. Але це проходить. На щастя, не перманентний стан. 

Раніше мені взагалі це було не властиво. Багато хто з мого близького оточення говорив, що я приклад того, як можна отримувати задоволення від усього. 
Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Але з приходом війни буває такий стан, як я описала. Триває він кілька днів.

• Як ви підтримуєте наших захисників?

У мене за два роки війни з’явилася звичка донатити. Як і будь-який свідомий українець, я розумію, що я можу допомогти і підтримати наших захисників. Завжди закликаю все своє оточення донатити, вірити у світле майбутнє та, найголовніше, в наших захисників. Також, беру участь у благодійних івентах.

• Якби ви могли повернутись в минуле, то змінили б щось у своєму житті? Що б порадили собі тодішній?

Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN
Якби я могла повернутися в минуле, я б повернулась до себе в шкільні роки і сказала вчити історію краще. 

Розуміти її, а не зазубрювати, щоб здати і забути. Якісніше аналізувати, особливо, російсько-української війни, історію свого коріння, нації, чому ми незалежні, що таке свобода. Це все на сторінках нашої історії, її потрібно розуміти, щоб потім не було так боляче. Щоб не прокидатися 24 лютого і не дивуватися, як це сталося. Люди, які дуже добре знають історію, вони не прокидалися з такими питаннями, для них все було зрозуміло. Мені шкода, що я не була однією з тих людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно TEREN розповіла, якими бачить ідеальні стосунки . Співачка поділилась своїми поглядами на особисте життя та зізналась, що ніколи не мріяла про сім'ю".