"Ми просто приречені": відома телеведуча розповіла про імперські замашки своїх родичів-росіян (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 249
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тетяна Висоцька

Тетяна Висоцька зізналася, чи продовжує спілкуватися з родичами, які стали жертвами кремлівської пропаганди

Відома українська телеведуча, чоловік якої ще у перші дні широкомасштабної війни пішов добровольцем на фронт , розповіла про своїх родичів-росіян. Тетяна Висоцька зізналася, чи продовжує спілкуватися з ними, та як вони поводяться зараз. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Аліні Доротюк телеведуча зізналася, що, як і більшість українців, вона має родичів, які живуть у країні-агресора. Проте Тетяна запевняє, що їх спілкування зійшло нанівець після того, як рф цинічно вдерлася на територію України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Висоцької, комунікація між ними наразі неможлива, оскільки рідні, що живуть у рф, стали жертвами російської пропаганди. Тому мало того, що вони підтримують геноцид українського народу, вони ще й просувають імперські погляди, які поділяє кремлівський диктатор путін та усі його прихвосні.

Вони взагалі не написали, не зателефонували, за весь час повномасштабного вторгнення. Є навіть такі, що дійсно вірять в те, що розповідає російський телевізор. Там ви знаєте все, що побудовано на шовінізмі та імперіалізмі, дуже важко вибити з людей. Ти не можеш достукатись, якщо людині дуже подобається одна з таких базисів особистості "Я великий, я причетний до великості, наша література велика, наша країна велика, у нас є ядерна зброя. Та ми всіх їх тут тримаємо”.
А що ти можеш зробити, якщо орда хоче тримати світ і вони до цього причетні? Якщо людина хоче бути долученою до цього Великого... Для мене це питання дуже зрозуміле і чітке — до побачення, все,
— каже Тетяна Висоцька.

Водночас телеведуча не виключає того факту, що після перемоги України росіяни отямляться та зрозуміють, що вони накоїли за цей час. Тому, можливо, варто очікувати вибачень від росіян, але залишати у памʼяті, який геноцид вони влаштували на теренах незалежної України.

Мені здається, що ми просто приречені до того, що все одно вони наші сусіди, ми все одно будемо тим чи іншим чином взаємодіяти, бо це просто неможливо інакше,
— додала ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше побратим Віталія Козловського розкрив правду про службу артиста . Чоловік зізнався, чи не є мобілізація співака лише піаром для його карʼєри.