Продовження власної історії кохання: співачка Ne Ta презентувала новий сингл (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кількість крутих виконавців, які роблять класну музику, в Україні невпинно зростає. Буквально за останній рік-два розкрилися такі таланти як гурт NAPEREXRESTI, який нещодавно випустив пісню "Діти війни" , співачка STASYA та інші. Не можна обійти увагою і ще одну талановиту українську виконавицю - Тетяну Нестеренко, більш відому як Ne Ta.

Днями артистка, яка лише нещодавно розпочала свою музичну кар’єру, випустила новий трек “Вогонь і вода”. На відміну від дебютного синглу, він має абсолюно протилежний настрій і розповідає про особистий період в житті дівчини після завершення стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що каже про нього сама Тетяна:

Цей трек про мій внутрішній стан останніми місяцями. Зараз я зосереджена на улюбленій справі і продовжую шукати власний стиль у музиці.

Співачка зізналася, що цього разу вона довірилась новому саунд-продюсеру. Ним став Максим Бараник, який працював над деякими хітами Михайла Панчишина ("Ptashkin" - переможець "Голос країни 13" - ред.). Тому, на відміну від першого синглу "Давай Кохати", в аранжуванні тепер з'явились наживо записані музичні інструменти, які підкреслили настрій треку.

Дівчина зізнається, що поки що не зосереджується на особистому житті і повністю сфокусована на творчості та навчанні. До кінця року вона планує випустити ще один крутий сингл!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Аліна Гросу "засвітила" свого бойфренда у новому кліпі. Зйомки, до речі, пройшли у Лос-Анджелесі на знаменитому пірсі Санто-Моніка.