Українки Bloom Twins презентують стильний та зухвалий сингл Pretty in Pink (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Український дует Bloom Twins, який раніше закликав створювати ритми, а не бомби , випустив новий сингл. Цей крутий трек — один із тих, що увійдуть до майбутнього мініальбому близнючок, вихід якого планується на початок 2024 року.

Як пояснюють вони самі, Pretty in Pink — це зухвалий гімн для тих, хто наважується прийняти непередбачуваність життя. Це не просто пісня — це маніфест сміливого життя, святкування індивідуальності та неприборканої краси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У синглі Pretty in Pink дует розповідає історію юної дівчини, що є водночас милою й хороброю. Вона ніколи не вибачається сама перед собою й парадоксально поєднує в собі ніжність і хаос, залишаючи незабутній слід у житті кожного, хто трапляється на її шляху. Вона сповнена дзвінких мелодій та зворушливої лірики, що вже стали візитівкою музики Bloom Twins.

Ми прагнули написати пісню, яка звучатиме наче вибух кольорів та енергії. Pretty in Pink припаде до душі тим, хто сміливо приймає виклики. Вона для безшабашних, мрійників та бунтарів,

— розповідають  близнючки.

Додамо, що наразі дівчата працюють у Лондоні. Їхній попередній трек Beats Not Bombs — своєрідний музичний протест проти російської навали, який із серпневим синглом Drunk & Loud отримав чималу підтримку українських та британських медіа. Як і від шанувальників по всьому світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше новим потужним треком з шанувальниками поділилася суперфіналістка "Голосу країни" Настя Балог. Її композиція "Острів щастя " — про важкі наслідки великої війни. Її слова точно відгукнуться у серці кожного українця й тих, хто зараз переживає цей біль разом із нами.