Тоня Матвієнко може починати ревнувати: Роман Скорпіон заспівав з іншою (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Роман Скорпіон, який нещодавно в ексклюзивному інтерв'ю для HOCHU.ua чесно зізнався, чи існує дружба в українському шоубізі , запрем'єрив дуетну пісню із молодою співачкою. Хто ж вона - його нова партнерка по сцені - розповімо і навіть покажемо у цьому матеріалі!

Нова романтична пісня має назву "Океан". Її Роман Скорпіон записав з Марією Довгаюк - молодою талановитою українською виконавицею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 В описі до треку вказується:

Кохання – це океан. Інколи заколисує нас спокоєм і ніжністю, а інколи накриває з головою бурхливими хвилями. Цей океан безмежний і наповнений різними емоціями. І тільки від нас залежить – зануритись в нього чи лишитися на плаву.

Тоня Матвієнко може починати ревнувати: Роман Скорпіон заспівав з іншою (ВІДЕО) - фото №1

Сам співак зізнається, що ця пісня дуже особлива: ніжна, відверта, щира. Каже, у його творчості вона займає важливе місце. І завдячувати цьому слід саме його новій партнерці по сцені.

Вперше почувши голос Марії, я вже не сумнівався, що саме з нею я хочу зробити дует і рішення, що це має бути "Океан" прийшло моментально. Марія привнесла в цю пісню унікальне звучання і ту жіночу тендітність, яку я хотів чути,

 - ділиться Роман Скорпіон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Марія Довгаюк додає, що робота над піснею та кліпом відбувалась в дуже теплій атмосфері. Артист, маючи чималий досвід у музиці, підтримував і надихав молоду артистку своїм позитивом, за що вона йому тепер дуже вдячна.

Окрім премʼєри пісні артисти презентували й відеороботу. Кліп був знятий всього за день.

Роман Скорпіон і Марія Довгаюк "Океан" - текст пісні

Цю ніч не забути
Не можу мовчати
Я вічність готовий
Тебе лиш кохати
І сил вже немає
Боротись з любов’ю
Я все віддаю
Тільки будь лиш зі мною

Приспів:
Ти – моє небо, ти – мій океан
Ти – моє небо, тебе не віддам.
Ти – моє небо, ти – мій океан,
Ти – моє небо, небо моє.

З тобою життя моє
Стало як казка
Ти – моя радість
Ти – моя ласка.
Я вірю у вічне 
Кохання з тобою
Я все віддаю
Тільки будь лиш зі мною

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні, нагадаємо, новим хітом вразив Макс Барських. Він повернув “Вовка з Волл-стріт” у новому англомовному релізі RICH, знятому спеціально до новорічних свят. Сенс, закладений у цей трек та кліп до нього, досить цікавий та змушує замислитися над своїми такими "простими" бажаннями.