До сліз: Святослав Вакарчук розчулив Мережу живим виконанням пісні "Обійми" разом із дітьми (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український гурт "Океан Ельзи" виступив із благодійним концертом у Гельсінкі, Фінляндія. Там глядачі змогли насолодитися не тільки вокалом Святослава Вакарчука, а й виконанням пісні "Обійми" спільно з дитячим хором. Як це було - розповідаємо на HOCHU.ua!

12 листопада "Океан Ельзи" виступила в Гельсінкі, а на сцену до гурту вийшли діти різного віку. Столиця Фінляндії змогла насолодитися незвичайною колаборацією, а глядачі, судячи з усього, залишилися в захваті від цього!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На офіційній сторінці гурту у Facebook з'явився короткий ролик із концерту. На ньому учасники дитячого хору "Ясні" Товариства українців у Фінляндії, співають приспів "Обійми", а після - до них приєднується і сам Святослав Вакарчу.

Дякую, Гельсінкі! "Обійми" разом із дитячим хором "Ясні" Товариства українців у Фінляндії,

- сказано в описі до відео.

У коментарях під публікацією фанати гурту зазначили, що пісня сама по собі й без того дуже чуттєва, а у виконанні дітей вона і зовсім може довести до сліз. Крім того, там відзначилися і ті, хто відвідав концерт, і зміг наживо почути колаборацію артиста з хором.

  • В усьому світі знають і люблять пісні в виконанні славетного гурту, окрасою якого Святослав Вакарчук.Як гарно українською співає весь зал!

  • Дякуємо вам за енергію, за Ваше життя на сцені, супер концерт!

  • Щемливо і прекрасно, дякую!

  • До сліз, дякуємо усім!

  • Зворушливо неймовірно! Щиро вдячні!

— залишають коментарі користувачі соцмережі.

До сліз: Святослав Вакарчук розчулив Мережу живим виконанням пісні "Обійми" разом із дітьми (ВІДЕО) - фото №1
До сліз: Святослав Вакарчук розчулив Мережу живим виконанням пісні "Обійми" разом із дітьми (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Святославу Вакарчуку надали звання почесного доктора харківського вишу . Заради цього артист знову приміряв студентську мантію!