Знай наших! KOLA з'явилася на білборді у Нью-Йорку на Times Square з піснею "Бути простим" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Музика українських виконавців продовжує підкорювати світ! Цього місяця обличчям обкладинки Spotify Equal стала співачка KOLA, яка випустила потужний трек "Бути простим ", який відразу підкорив слухачів. У результаті банер з її зображенням з’явився на Times Square в Нью-Йорку. Деталі - далі у нашому матеріалі.

Плейлист EQUAL від Spotify – це низка музичних підбірок, що видаються в ефір у більш як 50 країнах світу. Ця ініціатива спрямована на популяризацію музичної творчості жінок з усього світу. Підбірку листопада EQUAL Ukraine очолила KOLA зі своєю новою піснею "Бути простим", прем’єра якої відбулася лише минулого тижня.

Знай наших! KOLA з'явилася на білборді у Нью-Йорку на Times Square з піснею "Бути простим" (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме у рамках цієї програми днями на Times Square у Нью-Йорку з’явився білборд зі світлиною KOLA, а її композиція буде додана до плейлиста EQUAL Global, де налічується майже мільйон підписників.

Це дуже приємний досвід і відповідальна місія, адже про Україну все більше й більше говорять у світі не тільки через війну, а й через культурну складову нашої країни.

Проєкт EQUAL від Spotify було запущено 2021 році у Міжнародний жіночий день, і він теж є способом боротьби за рівність наших прав, зокрема у музиці. І це важливо, адже музика може допомогти сформувати майбутнє,

– розповідає KOLA.

Знай наших! KOLA з'явилася на білборді у Нью-Йорку на Times Square з піснею "Бути простим" (ВІДЕО) - фото №2

"Бути простим" – це дуже особлива для мене пісня. Я сподіваюсь, що ви почуєте її message, тому що це щастя – бути простим,

– додає артистка.

Прослухати плейлист EQUAL UKRAINE та звернення KOLA можна за цим посиланням .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що українські співачки Bloom Twins стали першими артистками-інтерв’юєрками BBC. Близнючки мали відверту розмову про сучасну музику з DOROFEEVA та Jamala. Це варто почути!