Відверта розмова про сучасну музику з DOROFEEVA та Jamala: Bloom Twins стали першими артистками-інтерв’юєрками BBC

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дует Bloom Twins, який наразі працює в Лондоні і який днями презентував новий яскравий сингл Pretty in Pink, має ще один привід потішити своїх фанатів. Цього разу йдеться про щось дійсно особливе. Деталі - вже у нашому матеріалі!

Як з'ясувалося, паралельно з релізом нового синглу Bloom Twins стали першими українськими артистками-інтерв’юєрками подкасту "Music Life" від BBC. Дівчата разом зі співачками DOROFEEVA та Jamala взяли участь у промові про українську ідентичність та мистецьку еволюцію після початку війни. Про це вони повідомляють у своєму Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнючки зізнаються, що для них це був дуже цікавий і нетиповий досвід:

Для нас це був чудовий експіріенс, оскільки ми звикли давати інтерв’ю, а не навпаки (сміються - ред.). Разом із DOROFEEVA та Jamala ми створили сильне коло представників музичної культури Україні та поспілкувалися про те, що нас обʼєднує та ідентифікує у світі.

Слухачі подкастів ВВС отримали можливість глибше зануритись у питання української ідентичності. Почути думки та поради українським музикантам від Bloom Twins, DOROFEEVA та Jamala можна за цим посиланням . Тривалість подкасту - 25 хв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні Алан Бадоєв назвав найперспективніших молодих артистів в Україні. Виконавці з його списку точно варті вашої уваги!