Неймовірний дебют: "теплий лаундж" вдало поєднався з тріп-хопом у треку української співачки MALIKA G (ВІДЕО) 

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська джазова та соул співачка MALIKA G випустила дебютний сингл "Не плач". Цей її трек — це суміш теплих лайв-вайбів, елементів тріп-хопу та нотки меланхолії. Сингл має унікальне звучання та особливий вайб, який може і втішити, і підтримати, і надихнути не здаватися.

У пісні вдало поєднуються різні стилі. Це робить її унікальною для українського шоубізу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Неймовірний дебют: "теплий лаундж" вдало поєднався з тріп-хопом у треку нової української співачки MALIKA G (ВІДЕО)  - фото №1

Ось, як описує сенси свого треку сама співачка:

З початком війни, життя кожного українця перевернулося з ніг на голову. На жаль, невід’ємною частиною війни є втрата. Я хочу підтримати всіх нас у тому, щоб ми не втратили віру та надію. Ми обов’язково переможемо і одного дня повернемося додому.

Додамо, що MALIKA G — джазова, соул та попспівачка, скрипалька з класичною освітою, музикантка та зіркова фіналістка другого сезону Х-фактор (Україна). Вона є випускницею Музичного училища імені Столярського (Одеса, Україна) — того самого, яке серед інших всесвітньо відомих музикантів відвідував Давид Ойстрах, та Національної музичної академії імені А. В. Нежданової.  Виступала та продовжує виступати з видатними українськими музикантами. З 2014 року MALIKA G живе у Чикаго, де продовжує працювати над сольною кар'єрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше TikTok улюблениця Геля Зозуля випустила пісню, присвячену фатальним жінкам . Менш як за тиждень трек під назвою "Гроза" зібрав на youtube понад 35 тис. переглядів!