Відома українська співачка таємно вийшла заміж: що відомо про її загадкового обранця

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка KOLA шокувала великими змінами в особистому житті. Виявилося, артистка вийшла заміж, а свого коханого ретельно приховувала від публіки. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Уперше новиною про заміжжя Кола поділилася в інтерв'ю для YouTube-проєкту Маші Єфросиніної "Экзамен". Дівчина зізналася, що більше не самотня, а її обранцем є старший на 13 років іноземець, на ім'я В'ячеслав.

Виявилося, що вперше вони перетнулися влітку 2022 року на благодійному концерті артистки в Ізраїлі. Сам В'ячеслав був одним з організаторів заходу. Цікаво, що чоловік народився в Дніпрі, проте ще в ранньому віці переїхав до Ізраїлю, де мешкає й досі.

Я ніколи не думала, що вийду заміж за іноземця. Я ніколи не шукала іноземця. Я вийшла з витягнутими колінами і в кепці, ридала весь день через війну. Я зовсім не чекала цієї зустрічі,

- зізналася KOLA.

Пропозицію руки й серця співачка отримала вже на початку 2023 року. Тоді вона приїхала в Ізраїль до свого коханого, але зовсім не очікувала, що він так швидко зважиться на такий крок.

Говорив щось дуже довго... Потім просто відкривається ця коробочка і він питає, чи буду я його дружиною. Я просто підняла очі, почала нервувати і п'ять хвилин у нас розмова... Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п'ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і потім уже я сказала так,

- згадала співачка.

Нагадаємо, раніше KOLA з'явилася на білборді в Нью-Йорку на Times Square з піснею "Бути простим". Плейлист EQUAL від Spotify - це низка музичних добірок, що видаються в ефір у понад 50 країнах світу.