Легендарний "Полюс притяжения" Тіни Кароль тепер звучить українською з вуст найромантичнішого співака (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вже не одна пісня Тіни Кароль знайшла своє "друге життя" у виконанні молодих артистів, які переклали хіти співачки . А 01 грудня відбулася ще одна прем'єра — найромантичніший співак Нікіта Кісельов заспівав українською легендарну композицію "Полюс притяжения".

Нікіта Кісельов відомий в українському шоубізнесі як талановитий музикант та автор пісень. За останні два роки він відкрився слухачу як співак, твори якого за лічені дні стають хітами й тримаються в ротації. На сьогодні, серед них "Романтично", "Чорні брови", "Станція любов" та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українська версія легендарної пісні Тіни Кароль "Полюси" з’явилася, завдяки одному з інтерв’ю співачки, в якому вона висловила підтримку молодим артистам і дала свою згоду на переклад її хітів українською. Це стало поштовхом для Нікіти перекласти пісню "Полюси". Після оприлюднення короткого відео української версії в ТікТок співак отримав мільйон переглядів з безліччю схвальних коментарів та прохань випустити повну версію, щоби кожен міг слухати улюблений хіт в україномовній версії.

Пісня "Полюс притяжения" супроводжувала мене у скрутний момент мого життя, тому я вирішив перекласти саме її, щоб знову насолоджуватись нею в україномовній версії. Тепер вона називається "Полюси". Коли я отримав такий зворушливий фідбек аудиторії на відео в ТікТок, з’явилося ще більше натхнення випустити повну версію треку. І я дуже вдячний Тіні Кароль, що вона також звернула увагу на мій кавер і дозволила виконати цю пісню. Тіна дуже уважно підійшла до процесу створення офіційного перекладу та брала участь у всіх творчих процесах. Я щиро дякую за її безцінну увагу,

— прокоментував Нікіта роботу над піснею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше українською зазвучали хіти Тіни Кароль "Вище хмар" і "Ноченька". Їх заспівали виконавець SHUMEI, та артист OKS.