Три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН" (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Три легендарних імені української хіп-хоп культури: Потап, Дядя Вадя та NAPILNIK 6 грудня запрем'єрили потужну колаборацію. Їхній новий трек "Артан" присвячений ЗСУ, які сьогодні відзначають своє професійне свято.

На нову пісню, яка вже розміщена на офіційному youtube-каналі Потапа, музикантів надихнув український спецпідрозділ з однойменною назвою. В основу тексту лягло гасло підрозділу "Знаємо, знаходимо, знищуємо".

Три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
Підрозділ "АРТАН"
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Офіцер Головного Управління Розвідки з позивним Фаворит розповідає, що з усіма виконавцями вони знайомі вже дуже давно. І коли вони разом зі ще одним військовим із позивним Філін захотіли створити військову пісню, яку б співали всі, яка б просто вірусно поширилась і не виходила у людей з голови, то вирішили звернутись саме до Олексія Потапенка.

Нам було важливо, щоб цей трек подобався навіть людям, які далекі від війни та від військової справи. Ми звернулись за допомогою до Потапа, бо зрозуміли, що разом з ними ми зможемо реалізувати цю ідею,

— розповідає Фаворит.

Три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами самого Потапа ця пісня — про найважливіші цінності життя:

Вона про любов і відвагу, довіру і відданість, радість перемог, біль втрат, безумовну любов до Батьківщини. Про те, як в боротьбі народжується істина. А віра у правду надає сили та мотивує. На її створення надихнули ті, хто кожен день наближає Перемогу на головному і єдиному фронті,

— каже продюсер та хіп-хоп виконавець. І додає, що всі кошти від монетизації переглядів кліпу "Артан" будуть направлені на військові потреби спецпідрозділу.

Три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №3
На фото: Потап, Дядя Вадя та NAPILNIK

Потужний відеоряд до треку занурює у військові будні спецпідрозділу "Артан". Хлопці знімають ці відеоролики для того, щоб показати людям своє військове життя.

Між тим, за словами самих артистів, хоч і на створення треку їх надихнули саме хлопці з "Артану", загалом цей трек —  подяка абсолютно усім військовим, які професійно та самовіддано роблять все можливе, а часом і неможливе, в імʼя Перемоги. І за це ми маємо бути їм вдячні не тільки в День Збройних Сил, а щодня.

Три легендарні хіпхопери на чолі з Потапом привітали ЗСУ потужним треком "АРТАН" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №4
"АРТАН"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні лідер гурту "Бумбокс" емоційно звернувся до артистів, які говорять, що вони - "поза політикою". Андрій Хливнюк закликає вчити історію замість того, щоб списувати все на свою "творчу натуру".