До Дня ЗСУ співачка NAVKA презентує пісню та кліп "Дівча зі сталі" з Захисником України у головній ролі (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, у День Збройних Сил України, музиканти тішать наших Захисників новими треками, створеними спеціально на їхню честь. Раніше ми писали про нову пісню "Артан" , до створення якої долучився Потап та двоє інших відомих українських хіп-хоперів, а тепер розкажемо детальніше про новий трек співачки NAVKA, коханий якої зараз теж перебуває на війні.

З початком повномасштабного вторгнення виконавиця ні на секунду не зупиняла свою роботу у тилу. Співачка допомагає оснащувати наших бійців необхідними речами (побутовими та медичними), а також автівками. Окрім постійної волонтерської діяльності, Навка встигла випустити ще й колекцію автентичного одягу у творчому тандемі з брендом Етно Меланка. Звісно, не забула вона і про творчість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спеціально до Дня ЗСУ NAVKA презентує авторську пісню та потужний кліп під назвою "Дівча зі сталі". У ролику, до речі, знявся один із наших Захисників - Герой України з позивним "Хук". Сама композиція - про те, що жінки, яких війна розлучила з їх коханими, часто  зовні виглядають сильними, але все одно потребують захисту і моральної підтримки.

Українські жінки, буквально, змушені були стати "зі сталі", аби виживати. Поки чоловіки захищають нашу країну, жінки стали виконувати і чоловічі ролі у родинах. А багато захисниць у буквальному сенсі стали сталевими, оскільки так само, на рівні чоловіків, захищають Україну від російських загарбників,

- розповідає NAVKA, коментуючи головний меседж пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я відзняла це відео під час однієї з поїздок в Україну. Разом зі мною у відео відзнявся воїн, який отримав звання "Герой України" за те, що зберіг життя сотень людей - Олександр Коваленко. Його рідне місто зараз в окупації, а дружина з донькою так само перебувають за кордоном, поки Олександр щодня ризикує життям, аби зупинити ворога.

Щоб підтримати моральний стан таких жінок, я хочу показати їм, що вони такі не одні - де б вони не перебували зараз. І що їхні кохані обов'язково виживуть і повернуться додому,

- говорить співачка.

Про Героя:  Олександр Володимирович Коваленко (позивний "Хук") — український танцюрист, військовослужбовець, лейтенант 24 ОШБ Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Герой України (2023).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що доки в Україні триває кровопролитна війна, деякі люди все одно фінансують ворога . Зокрема, споживаючи російський контент: слухаючи російських виконавців і дивлячись російські фільми та серіали. Усі монетизовані кошти потім ідуть в державну казну рф, з якої і фінансується війна в Україні. З цього приводу напередодні жорстко висловилась Маша Єфросиніна.