Підготовка до блекаутів повним ходом: Наталія Могилевська провела екскурсію власним будинком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Наталя Могилевська вже щосили підготувалася до майбутньої зими, адже планує й надалі залишатися в Україні . Судячи з усього, артистці більше нестрашні блекаути, адже вона поповнила свої запаси всього необхідного і дала кілька рекомендацій своїм фанатам.

На сторінці в Instagram народна артистка України провела невелику екскурсію домом. Але, варто зазначити, що співачка акцентувала увагу глядачів не на інтер'єрі, а на предметах, які полегшать цю зиму в разі відключень світла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на відео Наталя Могилевська показала, що закупила акумулятори та павербенки та дістала минулорічні запаси свічок. Перші допоможуть генерувати світло найближчими годинами після відключення, другі - потрібні їй для зв'язку, ну а свічки артистка знайшла ще торішні й розраховує, що їх вистачить і на цю зиму. Крім того, Наталя показала фанатам ліхтарик, який зробила торік із діода і батарейок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталя Могилевська прочитала вірш , який їй дала Ніна Матвієнко. Зауважимо, що Наталя зробила це дуже проникливо! На власній виставі їй, безсумнівно, вдалося достукатися до глядацьких сердець.