Музика — проти абсурдної поведінки сучасних людей: співачка Saicur запрем'єрила новий трек "For Fun" (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Saicur - нове ім'я в українському шоубізі. Лише нещодавно співачка випустила трек "Live or Die" , а тепер презентує нову свою роботу з не менш цікавим змістом та звучанням.

У п'ятницю, 8 грудня, виконавиця запрем'єрила пісню "For Fun" в стилі електроніки. Новий сингл співачки — це саундтрек проти абсурдної поведінки людей та гри в "обвинувачення один одного". Оскільки сучасний світ потерпає від катастроф, зараз зовсім не час "одягати маски" і постійно шукати винних навколо себе — і, що прикро, булінг серед молоді через це все тільки набирає обертів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Музика — проти абсурдної поведінки сучасних людей: співачка Saicur запрем'єрила новий трек "For Fun" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1

Відчуття емпатії та потужність у музиці використовуються як інструмент для підняття свідомості та заохочення до обговорення цієї серйозної теми. Так вважає Saicur:

Допомогти — це не моя мета, моя місія відродити в собі моральність: відрізняти чорне від білого й мати хоробрість притримуватися сторони, яку обрала. Я можу бути прикладом, але не розказуватиму, кому як жити. Не думаю, що я сама вже навчилася цьому.

Місія сучасних інфлюенсерів — не бути в тіні проблем, а робити те, що може зберегти життя чи його якість. Адже кожний прояв негативності один до одного закінчується ефектом бумеранга, і саме на цьому акцентує співачка через свій образ та премʼєрою треку "For Fun". Сингл сприяє усвідомленню того, як негативна енергія, яку люди віддають оточенню, повертається до них же у формі життєвих ситуацій та подій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що Saicur, як представниця нових українських артистів, зʼявилася на музичному ринку для розвіювання стереотипів про музику "за шаблоном". Наразі йде активний процес становлення українського шоубізу і з'являється все більше якісного музичного матеріалу, тому саме зараз нові звучання важливі. Музика артистки — це заперечення всіх правил із написання треків. Її пісні — це сучасне звучання артиста електронної музики, який ламає всі стереотипи.

Незвично і те, що треки артистки мають лише 3 або 4 стрічки тексту, однак звуки та комбінація слів, створені співачкою та саундпродюсером Антоном Сантерою, стали повноцінним якісним синглом. І, на думку, самої виконавиці, її творіння мають всі шанси стати саундтреком до західного кіно.

Музика — проти абсурдної поведінки сучасних людей: співачка Saicur запрем'єрила новий трек "For Fun" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2

Зараз артистка, крім роботи на українському музичному ринку, активно працює і над просуванням своєї творчості на Заході, адже популяризація української музики за кордоном є чудовим інструментом для залучення уваги суспільства до війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що новий потужний сингл напередодні випустила і Надя Дорофєєва. Її новий трек - це афірмація проти хейту. У своїй новій композиції DOROFEEVA відповіла всім недоброзичливцям.