Голос молодого покоління: VLADA K презентувала нову пісню "Ріки" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

8 грудня відбулася прем’єра сольної пісні юної співачки VLADA K. Трек називається "Ріки" і він - про непросте дитинство у сучасних реаліях. Більше про новинку - далі у матеріалі HOCHU.ua!

VLADA K  – голос молодого покоління, адже попри підлітковий вік вона співає про важливі та глибокі сенси. Перший виступ на великій сцені у Влади відбувся ще у 2019 році, а на початку 2023-го вона заспівала з популярною співачкою KOLA дуетну пісню "Вірте люди у дива", що стала підтримкою для українців у ці темні для країни часи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нова композиція юної зірки присвячена дітям України, які надто рано були змушені подорослішати, і яких воєнна агресія росії позбавила дитинства, принісши велике горе. Однак цією піснею Влада закликає вірити у краще, бути сильними і думати про майбутнє, адже саме діти – це наша надія на продовження української нації.

Голос молодого покоління - VLADA K - презентувала нову пісню "Ріки" (ВІДЕО) - фото №1

Мені дуже подобається ця пісня, я справді вірю, що після всього, що пережили діти України, має перемогти добро. Вірю, що ми нарешті заживемо у мирній та вільній країні й будемо будувати щасливе майбутнє разом з нашими батьками та рідними,

– коментує свою прем’єру VLADA K.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні співачка YAROMIYA презентувала різдвяний хіт "Щедрик". Її виконання традиційної української щедрівки, відомої на увесь світ, і справді зачаровує!