Володарка Греммі написала першу спільну пісню для Тараса Тополі та Alyosha

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фанати пари Тараса Тополі та співачки Alyosha вже давно чекають на спільну композицію подружжя, проте вони не поспішали об'єднувати особисте життя і творчість. Але, виявилося, що в артистів все ж є спільна пісня і незабаром вони можуть її презентувати широкому загалу.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Олена Тополя зізналася, що вони з чоловіком уже підготували спільну композицію. Коли саме вона була записана - невідомо, втім, як і коли артисти планують її випустити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що за написання цієї пісні відповідала не подружня пара. Текст до неї придумала відома авторка пісень та володарка "Греммі", а сама пісня хоч і звучатиме англійською, проте буде пов'язана саме з Україною.

У нас є записана одна пісня, яка просто чекає на свій час. Написала її відома авторка, яка має премії "Греммі" за свої пісні. Це пісня про те, що дощ не триває вічно. Ми її записали, у нас були плани на неї, ми шукали, яке відео на неї зняти чи саундтреком до якого фільму вона може стати. Хотілося зробити так, щоб це було проукраїнське. Хоча пісня англійською мовою, але хотілося так подати, щоб усі розуміли, що це українці, що це про Україну,

- зізналася Альоша.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Alyosha поскаржилася на проблеми у стосунках із Тарасом Тополею. Співачка зізналася, що на це сильно вплинула відстань, адже тривалий час вона разом із дітьми жила в США.