Гурт MOLODI підкорює зворушлививим танцювальним треком "Краплями" про втрачене кохання (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молоді музиканти з Маріуполя Кирило та Іван, які об'єдналися у гурт під назвою MOLODI й наприкінці літа випустили потужний і дуже важливий соціальний трек "Допоможіть", знову дивують. Цього разу композиція не настільки болюча, однак все одно проймає аж до самих кісток. Деталі - далі у матеріалі!

Гурт MOLODI підкорює зворушлививим танцювальним треком "Краплями" про втрачене кохання (ВІДЕО) - фото №1

MOLODI  представляють ліричну пісню "Краплями".  Автори занурюють слухача в романтичні спогади з особистого життя, що перетворюються на історію головного героя треку, хоч і зізнаються, що самі зараз перебувають у щасливих стосунках, а в пісні відображають лише згадки давніх років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сюжет: ліричний герой їде під дощем темним містом, а краплі стікають по склу, мов сліди минулого. Він відчуває тугу за стосунками, які скінчились: згадує минулі дні та ночі, які колись були наповнені коханням і щастям, і відчуває непереборне бажання знову відновити втрачений зв'язок. Озираючись назад, сподівається, що кохана ще раз зігріє його серце...

Пісня "Краплями" покликана допомогти слухачам вивільнити емоції й відпустити своє болюче минуле. Саме таким був задум двох молодих талановитих музикантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Анна Трінчер запрем'єрила гарячий кліп "Колоски" . Це перша її робота про заяви про розрив стосунків із блогером Олександром Волошиним. Трек дуже показовий, як і відеоряд!