Перший трек після розриву стосунків з Волошиним: Анна Трінчер запрем'єрила гарячий кліп "Колоски" (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка та виконавиця Анна Трінчер, яка все-таки розійшлася з Олександром Волошиним, представила новий трек та кліп "Колоски". Зазначимо, що чергова робота артистки - це не тільки розповідь про особисті проблеми та зміни в житті, а й про кардинальні повороти у творчій кар'єрі.

Зауважимо, що відеоробота вийшла максимально сучасною та смачною. У кліпі задіяні такі локації як спортивна база, басейн та сауна. Анна позувала разом зі своїм балетом у доволі пікантному образі. Відзначимо, що відеоробота вийшла максимально гарячою і досить провокаційною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перший трек після розриву стосунків з Волошиним: Анна Трінчер запрем'єрила гарячий кліп "Колоски" (ВІДЕО) - фото №1

Символічно, що як у неї, так і її дівчат волосся було зібрано в колоски. Пісня має свій філософський посил. У ній прослідковується внутрішня сила виконавиці до змін у житті. Свій трек Трінчер прокоментувала так:

Від дівчат постійно чекають слабкості дій, награної легкості та нерозуміння серйозних речей у світі, але до чого тут серйозність, якщо за справжньою красою та стриманістю ховається та сама впевнена в собі дівчина, яка сьогодні заплітає колоски та йде тягати залізо, щоб стати ще кращою завтра. “Колоски” – це недосяжна сила правди внутрішнього слогана “неідеальна я”, та сама пропрацьована частина душі дівчини, яка прожила незрозумілість та змогла відкрити привабливу жіночність.

До речі, у новій відеороботі знаменитої блогерки знялися її подруги: Марина Мангул, Валерія Дідковська, Diana Gloster, Іла Кузнецова. Їх з Анною пов'язує також, що вони теж прожили кризові періоди в житті, але не здалися і тепер з гордістю мотивують інших дівчат любити себе, заплітати коси, бути сильними та сексуальними.

Перший трек після розриву стосунків з Волошиним: Анна Трінчер запрем'єрила гарячий кліп "Колоски" (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин після розлучення з Трінчер показав простору квартиру. Підприємець та співак розповів, чому вирішив зняти оселю.