Наташа made in Kyiv, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Наташа Корольова, яка так і не зрозуміла, чому в Україні їй не раді, продовжує пробивати дно. Артистка, яка народилася в Києві, продовжує вдавати, ніби в її рідній країні немає повномасштабної війни, яку розв'язала рф.  Замість цього путіністка веселиться в московії, а нещодавно і зовсім випустила пісню про росію.

У багатьох українців Наташа Корольова безпосередньо асоціюється з фанатичною любов'ю до СРСР і підтримкою геноциду українського народу. А віднедавна вона і зовсім наплювала на рідний Київ. Замість цього вона віднесла себе до "російського народу".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, пропагандистка випустила спільну пісню з путіністом Gazan. У тексті Корольова явно підкреслила, що вона "made in russia", а в кліпі вона запалювала на тлі кремля, в якому і віддаються накази знищувати мирні українські міста.

Наташа made in Kiev, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю - фото №1

Однак користувачі Мережі явно не оцінили старання пособниці кремля. Так, навіть росіяни обурилися тому, як нахабно путіністка зрадила власний народ.

Наташа made in Ukraine, але чомусь забула про це як і багато інших українок-запроданок;
Made in russia? Really??? Я, звісно, багато чого можу зрозуміти, але співати такий текст пісні зараз будучи українкою? Для мене це якось дивно...
Наташа Поривай, якщо правильно і made in Kiev, а не раша,

— пишуть у коментарях.

Наташа made in Kiev, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю - фото №2
Наташа made in Kiev, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю - фото №3
Наташа made in Kiev, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю - фото №4
Наташа made in Kiev, а не раша! Навіть путіністи розносять Корольову за її посібництво кремлю - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що мама Наташі Корольової - телеведуча Людмила Поривай - робить вигляд, що підтримує Україну. Довгі роки жінка живе в США, але після російського вторгнення в лютому 2022-го, вона не раз публікувала патріотичні пости в соцмережах. Втім, це не заважає жінці їздити до доньки в росію , підтримуючи таким чином дії кремля.