Найзагадковіша українська співачка посунула росіян з ТОП-чарту Apple Music. Ви точно чули її пісні!

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка Tik-Tok Клавдія Петрівна вкрай стрімко здобула велику популярність у музичній індустрії. За короткий проміжок часу відразу 2 її альбоми потрапили в ТОП-10 Apple Music, що буває вкрай рідко. А віднедавна вона і зовсім очолила музичні чарти.

Як зазначив Telegram-канал "Культурная прачечная" , останні кілька місяців на вершині залишалися альбоми російських виконавців. Однак представниця лейблу Ірини Горової Pomitni швидко змогла посісти лідерські позиції та змістити артистів із країни-агресора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на перше місце піднявся альбом співачки Klavdia Petrivna під назвою "Зима", до якого увійшло 4 композиції. А на 5-ій позиції впевнено закріпився її попередній альбом "Бережи мене", пісню з якої ("Я щаслива") цитувала навіть перша леді України.

Варто зазначити, що між її двома міні-альбомами, у тренді залишаються російські репери. Однак артистка нового формату, яка приховує своє обличчя, показує чудовий приклад того, як стрімко можна змінити ТОП-чарти, випускаючи якісну українську музику.

Найзагадковіша українська співачка посунула росіян з ТОП-чарту Apple Music. Ви точно чули її пісні! - фото №1
Найзагадковіша українська співачка посунула росіян з ТОП-чарту Apple Music. Ви точно чули її пісні! - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  екс"Грибы" Бардаша  опинилися в українських рекомендаціях  Apple Music. Гурт "Grebz" заснували у 2019 році - після розпаду гурту "Грибы". Саме тоді на каналі лейблу KinoMost почали з'являтися музичні відеоролики з виконавцем "Grebz".