Ви точно чули її пісні у TikTok! Хто така Клавдія Петрівна та чому про неї всі говорять?

Знаменитості
722
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна, чиї пісні добре відомі в TikTok та Instagram, стала справжньою зіркою соцмереж.  Її треки стали супроводжувати рілзи, сторіз та меми в соцмережах, але справжнє ім'я та обличчя виконавиці залишаються невідомими. Попри це нам вдалося знайти деякі цікаві факти з біографії цієї загадкової виконавиці.

1. Псевдонім, натхненний українською прозою

Справжнє ім'я зірки — таємниця, яку вона не розкриває. А ось Клавдія Петрівна — це псевдонім, взятий з роману Володимира Винниченка "Записки кирпатого Мефістофеля".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2. Піратство та стрімінг

Знайти пісні загадкової виконавиці можна майже на всіх стрімінгових платформах. Однак цікаво, що з'явились вони там без її згоди, тож Клавдія Петрівна не отримує роялті за це.

Ви точно чули її пісні у TikTok! Хто така Клавдія Петрівна та чому про неї всі говорять? - фото №1
Телеграм-канал Клавдії Петрівни
Ви точно чули її пісні у TikTok! Хто така Клавдія Петрівна та чому про неї всі говорять? - фото №2
Телеграм-канал Клавдії Петрівни

3. Її цитувала перша леді

Рядки пісні "Я щаслива" процитувала сама Олена Зеленська під час Саміту перших леді та джентльменів у вересні у 2023 році. Перша леді говорила публіці про важливість обізнаності щодо психічного здоровʼя та зробила ось такий коментар:

"Більшість українців вважають цю тему несерйозною. Пісня навіть така є: "Лікар каже, що це депресія, мама каже, що я лінива".

4. Спільна робота з OSTY

Цікаво, що свої перші треки Клавдія Петрівна записувала з молодим та відомим виконавцем OSTY. Деякі користувачі припускають, що саме через це загадкова співачка так швидко стала популярною.

5. Теорії шанувальників

Існують різні теорії про те, хто стоїть за іміджем Клавдії Петрівни. Більшість шанувальників сходяться на тому, що це молода дівчина. Одна є й ті, які думають, що це чоловік, або штучний інтелект. В Мережі також ширяться теорії про те, що Клавдія Петрівна — гарно розроблений проєкт, над яким працює ціла команда людей.

Ви точно чули її пісні у TikTok! Хто така Клавдія Петрівна та чому про неї всі говорять? - фото №3
Інстаграм Клавдії Петрівни

6. Клавдія Петрівна в соцмережах

У Клавдії є свої акаунти на YouTube та Instagram. Там на неї підписано понад 78 та 28 тисяч шанувальників.

Пісні Клавдії Петрівни

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, хто така Чара Хорив . Ми розповіли, чим знаменита колишня дівчина Богдана Буше та нова обраниця Нікіти Добриніна.