Свято наближається: топ-10 треків, що захоплять вас своїм новорічним настроєм (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже через тиждень 2023 рік стане історією і розпочнеться новий, 2024-ий. У повітрі вже відчувається передноворічний настрій. В цей час ми завжди покладаємо великі сподівання на те, що Новий рік принесе радість, успіх, кохання, якщо його не було в минулому році, щастя та лише позитивні емоції.

У цю пору, готуючись до свята, ми занурюємо себе у відповідну атмосферу, і в цьому нам допомагають улюблені святкові композиції, приурочені до Різдва та Нового року. Тож представляємо вам десятку треків, які стали улюбленими для українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скрябін З Новим роком і Рождеством

Максимально атмосферна та влучна пісня від легендарного гурту про новорічні клопоти. Завдяки тексту цієї пісні, новорічний настрій відчувається просто в повітрі.

Меловін - Чудова мить

Ліричну композицію про Новий рік, присвячену своїм батькам, Меловін написав коли йому було 21. У ній максимально чітко передається атмосфера новорічної казки та очікування миті, коли годинник проб'є 12.

Mad Heads - Новий рік!

Трек заворожує з перших секунд. Можна сказати, що композиція передає весільний настрій, так як у ній задіяний максимально широкий набір ударного та духовного інструментал.

OT VINTA - Дзинь Дзилинь

Легендарний український рок-гурт свого часу здивував громадськість незвичайним прочитанням треку "Jingle Bells". Мультиплікаційний кліп на композицію  зміг набрати більше 4 млн переглядів.

ВВ - Щедрик

Легендарний "Щедрик" українського композитора Миколи Леонтовича не міг не опинитися у добірці різдвяно-новорічних композицій. Ця композиція стала справжнім символом Різдва і Нового року. У інтерпретації Скрипки пісня набула нових барв.

М'ята - Новорічна

Українська артистка представила свою версію знаменитої  композиції "Let it snow".  Трек вийшов макимально смачним.

Тарас Чубай - Миколай бородатий

Чудовий трек, який макимально передає зимовий настрій та віру у дива. Композиція виконана у жанрі рок-музики.

PANUSIALAN & ALINKA - Снежны чалавек

Композиція, написана яскравим білоруським дуетом цього року. Один із небагатьох випадків, коли білоруські артисти представляють треки рідною мовою.

Марія Собко - Новий Рік

8 років тому Марія Собко випустила справжній новорічний хіт. Композиція неабияк чіпляє своїм приспівом.

Антитіла - Новорічна

Мало хто знає, але 7 років тому гурт "Антитіла" представив на ютубі композицію з промовистою назвою "Новорічна". Трек не став популярним для великої кількості людей, проте в ньому є неповторна святкова атмосфера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам кращі новорічні пісні,  що піднімуть вам новорічний настрій. Це максимально атмосферні роботи.