Топ-12 кращих пісень, що піднімуть вам новорічний настрій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Новий рік - це завжди особливе свято. Саме в канун новорічних свят прийнято в минулому році залишати образи, нездійснені плани, негаразди, увесь негатив. Щодо нового року, то ми завжди покладаємо великі сподівання на те, що він принесе радість, успіх, кохання, якщо його не було в минулому році, щастя та лише позитивні емоції.

Окремим видом мистецтва в сучасній музиці є новорічні пісні. Тож, з метою підняття настрою, адже скоро кожен з нас буде перебувати у передчутті дива, пропонуємо вам 12 максимально атмосферних композицій до Нового року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірина Білик "Дед Мороз"

Цю композицію Ірина представила у 2015 році. Нині на YouTube вона зібрала більше 5 млн переглядів.

Брати Борисенки "Новогодняя" 

Одні з найяскравіших випускників шоу "Фабрика зірок", більш ніж 10 років тому за прем'єрили цю новорічну пісню. Хоч і брати Борисенки не змогли так як слід увійти і закріпитися в українському шоу-бізнесі, але їхня новорычна композиція залишилася улюбленою для багатьох українців.

Віталька "Мама я хочу елочку"

Одна з небагатьох композицій в нашій добірці, яку виконує не артист, а персонаж одного із українських серіалів. Вітальці (Гаріку Бірчі) своїм треком "Мама я хочу ёлочку" вдалося зібрати майже 10 з половиною мільйонів переглядів на Youtube.

Скрябін "З Новим роком і Рождеством"

Максимально атмосферна та влучна пісня від легендарного гурту про новорічні клопоти. Завдяки тексту цієї пісні, новорічний настрій відчувається просто в повітрі.

Дзідзьо "Старий рік минає"

Популярний український артист максимально вдало передав настрій відомої колядки "Старий рік минає". DZIDZIO вдалося у сучасній манері передати своєрідний автентичний різдвяний настрій.

Меловін "Чудова мить"

Ліричну композицію про Новий рік, присвячену своїм батькам, Меловін написав коли йому було 21. У ній максимально чітко передається атмосфера новорічної казки та очікування миті, коли годинник проб'є 12.

Монатік "Свято наближається"

У 2018 році Дмитро Монатік представив на широкий загал свою версію новорічної мелодії "Свято наближається". Артист написав повноцінну пісню на ритми новорічної реклами.

Потап і Настя Каменських "Новый год"

Один з найлегендарніших дуетів української сцени у свій час випустив композицію про новий рік. Нині трек набрав більше 2,5 млн переглядів.

Вєрка Сердючка "Новогодняя"

Одна з найбільш улюблених пісень українців на Новий рік. На YouTube вже змогла набрати більше 21 млн переглядів.

Аліна Гросу "Рождественская"

У 2015 році Аліна Гросу випустила пісню про різдвяний настрій та очікування змін у житті. Це симбіоз святкового настрою та ліричного треку про кохання.

MADE IN UKRAINE  "Новорічна ніч" 

Україномовний хіт про Новий рік, який вийшов 4 роки тому. Сильною стороною треку є його сучасне оранжування та хітові ритми.

Шпилясті кобзарі "Дзвоники дзвенять"

Зірки шоу "Голос країни" у свій час представили україномовну версію знаменитої композиції "Jingle Bells". Тут присутній і фірмовий вокал, і неймовірний інструментал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про топ-5 книг, які подарують зимовий настрій.  Зберігайте, діліться з друзями та приємних вам читальних вечорів.