Jerry Heil, KOZAK SIROMAHA та Гордій Старух здивували авторською колядкою "Зірка" на честь першого об'єднаного Різдва (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Днями відомі українські артисти KOZAK SIROMAHA, Jerry Heil та Гордій Старух пробудили справжній дух Різдва зі своїм новим спільним треком "Зірка". Що про це відомо і як звучить нова авторська колядка - дізнавайтеся далі у матеріалі HOCHU.ua!

Повідомляється, що цю пісню випустили спільно з проєктом "Різдво. Ти не один" на "1+1 Україна". А створили колядку на честь першого обʼєднаного Різдва: головна мета прем'єри - продемонструвати незламність українців та подарувати свято навіть у найтемніші часи!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувачі Мережі оцінили сучасну українську колядку й залишили під відео більш як сотню позитивних коментарів. Зараз же оцінити трек, створений артистами спільно з відомими українськими саунд-продюсерами Стасом Чорним та Іваном Клименко, можете й ви!

Коляда – символ перемоги світла над темрявою. Це щирі та славні обрядові переодягання, взаємообмін між господарем та колядниками, приклад взаємодії в щасті. Хто ми без сонця, без любові, без доброго настрою? Тож бажаю всім українцям відчути справжнє непідробне щастя. Добрих свят дітям, берегиням та господарям, а Україні справжньої перемоги!

– коментує прем'єру KOZAK SIROMAHA.

Jerry Heil, KOZAK SIROMAHA та Гордій Старух здивували авторською колядкою "Зірка" на честь першого об'єднаного Різдва (ВІДЕО) - фото №1
На фото: KOZAK SIROMAHA

Гордій Старух додає, що його далекий предок Остап Нижанківський є автором відомої колядки "Бог ся рождає", тому придумувати колядки йому "на роду написано". 

Це неймовірне щастя, що випала можливість творити у такому жанрі, ще й пліч-о-пліч з такими професіоналами. Колядки – мій улюблений жанр народних пісень, адже вони містять у собі сюжет зародження світу, нового сонця і перемоги життя над темрявою,

– додає співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, що українські військові напередодні Різдва здивували каверами на легендарні різдвяні хіти . Ви точно маєте почути, які талановиті наші захисники та захисниці!