Христос народився! Нікітюк, Могилевська, Тарабарова та інші зірки привітали читачів із Різдвом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Святвечір особливий не тільки широким розмаїттям святкових страв , а й затишною компанією в колі найближчих. А деякі з українських знаменитостей всією душею обожнюють Різдво і вечір напередодні, адже ці дні переповнені традиціями, які передаються з покоління в покоління. Безсумнівно, всі цього року бажають якнайшвидшої перемоги для України, а ось які приємні слова знаменитості адресували своїм фанатам - розповідаємо на HOCHU.ua!

Леся Нікітюк

Святвечір телеведуча відсвяткувала в колі улюблених племінниць, про яких часто у своїх соцмережах говорить Леся. Для особливого вечора шоувумен, за традицією, приготувала 12 страв, головною серед яких стала кутя.

Наталя Могилевська

У соцмережах співачка поділилася атмосферним відео, як вона відзначає Різдво в колі родини. Артистка показала свого 76-річного дядька, сестру та племінників, з якими на початку повномасштабного російського вторгнення ховалася у власному будинку.

Сьогодні ми святкуємо Різдво разом. 
Я хочу привітати всіх із Різдвом. Також побажати всім, щоб закінчилася війна і всі наші: хто з фронту, хто з закордону - могли всі зібратися за величезним сімейним столом,

- підписала публікацію Наталя Могилевська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віра Брежнєва

Merry Christmas,

- співачка коротко підписала фото, на яких прикрашає різдвяну ялинку.

Світлана Тарабарова

Співачка поділилася сімейним відео, на якому разом із дітьми прикрашає до Різдва ялинку. Цього року іграшки для неї малюки створювали власноруч, а чимало з них були патріотичними.

Вітаємо всіх зі Святим Вечором! Нехай Різдво буде тихим і пам'ятаємо, спасибі завдяки кому ми можемо мріяти,

– написала Тарабарова.

Ахтем Сеітаблаєв

Усіх друзів хто святкує - вітаю з Різдвом! Нехай Всевишній дарує Здоров'я, Віри і Перемоги!

Тімур Мирошниченко

Макс Барських

З нагоди прийдешніх новорічних свят ми з командою підготували для вас спеціальний подарунок - різдвяну версію треку "Все можливо". Уже опівночі слухайте на всіх стрімінгових платформах! Нехай "Все можливо" стане для вас мантрою та допоможе у здійсненні найзаповітніших бажань, одне з яких у нас спільне! Разом до перемоги та тихого Різдва.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Григорій Решетнік

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну, а наша редакція бажає вам смачної куті, медового компоту, веселої сім'ї в повному складі та щасливого Різдва!  Очікуйте колядників  у гості і будьте щасливими.