REYA презентувала сингл про параноїдальне кохання: трек "Paranoia" вже у Мережі! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка REYA (справжнє ім'я - Анастасія Рей), яка нещодавно презентувала ремікс на новий трек "Замок з піску", підсумовує 2023 рік новим треком. Про що її сингл під назвою "Paranoia" - розповідаємо далі.

На відміну від попереднього треку, який описував токсичне кохання, породжене пустими обіцянками, новий трек має зовсім іншу історію та емоційний стан співачки. Він - про болісне розлучення, відголос якого дає зрозуміти, що це кінець для закоханих. Тому героїня пісні всіма силами намагається забути свого колишнього, просить і навіть благає його дати їй спокій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
REYA презентувала сингл про параноїдальне кохання: трек "Paranoia" вже у Мережі! (ВІДЕО) - фото №1

Ось як що говорить про свою нову роботу сама виконавиця:

Напевно у більшості з нас були такі стосунки, про які нам було тяжко забути, коли між вами все закінчилося. Цією піснею я хочу, щоб люди зрозуміли, що вам потрібно покінчити з параноїдальними стосунками, щоб рухатися далі та робити себе щасливішими.

Трек "Paranoia" у своєму розвитку показує нам параноїдальне розлучення, з прийняттям реальності. Коли ви звикли до людини й все нагадує про неї: голос, звички, емоції, інтер’єр в оселі, але досі не можете зрозуміти, що ви вже не разом. Саме тому ви намагаєтеся віднайти будь-які способи, щоб забути цю людину та будувати своє нове щасливе життя.

На цей трек в мене великі сподівання і я вже маю ідею для кліпу. Хочу візуалізувати цю історію, щоб сенси закладені в неї, можна було б не тільки прослухати, а також й переглянути, відповівши на запитання: "А чи було і в мене параноїдальне кохання?",

— розповідає співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ТОП-10 пісень українських виконавців 2023 року. Плейлист найпопулярніших треків склало "Радіо Промінь" - на основі вподобань українців.