Мюслі UA створюють новорічний настрій з піснею "Скоро вже буде свято" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Напередодні різдвяно-новорічних свят у рамках проєкту #НароднаПісня від Мюслі UA та Радіо PISNYA, артисти дали нове життя своєму хіту "Скоро вже буде Пасха".  Цього разу біля мікрофона знову маленький Матвій Брус! Деталі - у нашому матеріалі.

Для новорічної версії треку 6-річний блогер з Наддніпрянщини завітав до Києва, аби разом з гуртом записати нову інтерпретацію пісні, яка стала вірусною та розірвала усі можливі топчарти напередодні Великодня. Новий текст треку було складено на основі рядків, які запропонували звичайні українці в коментарях у соцмережах Мюслі UA та Матвійчика. Саме тому цю пісню можна дійсно вважати народною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона є одним з 12 унікальних треків, які будуть представляти різні регіони України: від Слобожанщини до Галичини, і від Таврії до Сіверщини. А наприкінці року пісня увійде до альбому #НароднаПісня від Мюслі UA.

Ми знаємо, як наш народ цінує та підтримує зараз українську творчість. Минулої весни Великдень прикрасила наша пісня, автором якої став Матвій.

Цьогоріч ми хочемо розширити кордони і створити дійсно народну пісню. Дякуємо усім, хто приєднався до нашого марафону та став співавтором цього треку. Ми вирішили зробити пісню "Скоро вже буде свято" максимально різдвяною та святковою.

Але просимо вас не забувати, що поки ми знаходимось у полоні новорічних свят, дехто на новорічні свята все ще знаходиться у ворожому полоні… Давайте пам’ятати про це, донатити, допомагати ЗСУ, наближати нашу перемогу, щоби повернути всіх наших хлопців та дівчат додому, до своїх рідних і близьких. Ми віримо, що "Скоро вже буде свято"… свято нашої Перемоги,

– коментують Мюслі UA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мюслі UA створюють новорічний настрій з піснею "Скоро вже буде свято" (ВІДЕО) - фото №1

Нагадаємо, що в рамках нового унікального проєкту від “Радіо Пісня” та інкогніто-гурту Мюслі UA за 12 місяців буде створено 12 пісень. Ці треки можна буде вважати дійсно народними, адже вірші буде складено на основі рядків, які пропонуватимуть звичайні українці в коментарях у соцмережах. Аранжування за колективом Мюслі UA, чия творчість не має обличчя та позиціонується, як народна.

В кожному з 12 регіонів України будуть підбиратися блогери, тік-токери та лідери думок, які допоможуть об’єднати людей і разом зробити так, щоб з’явилась дійсно #НароднаПісня. Якщо ви хочете приєднатися до цього неймовірного проєкту, пишіть Мюслі UA у соціальних мережах і залишайте коментарі під відео. Можливо, одна з народних пісень зазвучить саме вашим голосом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше, нагадаємо, українські військові здивували каверами на легендарні різдвяні хіти. Наші захисники записали музичне привітання та виконали знамениті різдвяно-новорічні треки Happy Xmas, Have Yourself і Merry Little Christmas, Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! та I'll Be Home for Christmas. І звучить це просто неймовірно !