Євробачення 2024: YAKTAK представив запальний кліп на конкурсну пісню (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

За 2023 рік молодий український виконавець YAKTAK став справжньою сенсацією у світі поп-музики. Співак став виконавцем №1 за версією Spotify, здобув нагороди у кількох престижних преміях, серед яких MUZVAR (Найкращі нові імена поп-музики), MEGOGO MUSIC AWARDS(Нова хвиля поп-музики) та Culture Awards 2023 (Хіт року). А вже цьогоріч він має усі шанси представляти Україну на Євробаченні 2024.

Минулого тижня стала відома десятка фіналістів Нацвідбору на Євробачення. Серед них - і співак YAKTAK зі своїм треком "LaLaLa". Тепер же виконавець показав кліп на конкурсну пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ось що про це говорить артист:

Євробачення 2024: YAKTAK представив запальний кліп на конкурсну пісню (ВІДЕО) - фото №1

Євробачення - це моя мрія дитинства. Коли я тільки починав співати, я дивився конкурс і уявляв себе на його сцені.

Я постарався зробити крутий, запальний трек. Зробив все можливе від себе і вклав всю свою душу і внутрішній вогонь. Я зробив такий хук, щоб пісня запам’ятовувалась одразу і вся Європа наспівувала її. В "LaLaLa" є справжня, щира українська енергія. І також, найголовніше, Євробачення це моя можливість ще більше допомагати ЗСУ.

"LaLaLa" – це драйвовий, танцювальний трек про вічне; про героя, який прагне кохання, але зіткнувся з невзаємністю. Пісня виконана в незвичному стилі для співака, тому точно вас здивує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що фінальний етап нацвідбору запланований на 3 лютого 2024 року і відбудеться у формі телевізійного концерту. Як і у попередні роки, переможця чи переможницю визначать шляхом голосування журі та глядачів. Цьогоріч глядачі голосуватимуть у додатку “Дія”.