Євробачення-2024: букмекери оцінили шанси України на перемогу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як тільки українські артисти представили свої конкурсні пісні на Нацвідбір, букмекери оновили таблицю прогнозів на Євробачення-2024. Спойлер: Україна укріплює свої шанси на перемогу! А яке місце їй "пророкують" експерти – подробиці на HOCHU.ua!

В оновленому  прогнозі  букмекерів Україна посідає друге місце, зовсім трохи відстаючи від цьогорічного (поки) лідера – Великої Британії. Почесне третє місце експерти вважають за краще віддати Італії, а пʼятірку лідерів може замкнути Швеція та Ізраїль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Євробачення-2024: букмекери оцінили шанси України на перемогу - фото №1

Варто зазначити, ще нещодавно прогнози були зовсім протилежними . Адже на тлі початку війни в Ізраїлі, експерти припускали, що представники саме цієї країни можуть стати цьогорічними фаворитами конкурсу. Слідом, на другому місці, була Україна, яка вже декілька років поспіль бере участь у міжнародному пісенному конкурсі, попри повномасштабну війну. Ну а Велика Британія тоді посідала аж десяте місце в рейтингу, хоча зараз шанси цієї країни різко зросли.

Євробачення-2024: букмекери оцінили шанси України на перемогу - фото №2

Зазначимо також, що наразі ще невідомі представники країн, які відправляться на конкурс. Імена артистів та конкурсні пісні учасників Євробачення 2024 стануть відомі тільки після національних відборів. В Україні ж він Нацвідбір на Євробачення відбудеться 3 лютого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що через повномасштабне вторгнення в Україну росію було виключено зі списку країн-учасниць у Євробаченні. Тому у відповідь на це пропагандисти вирішили створити  російський аналог конкурсу , запросивши доєднатися до нього членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).