Євробачення 2024: які країни вже представили свої конкурсні треки? (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На початку травня, а саме 7,9 та 11-го числа відповідно відбудеться міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024. Цього разу він пройде у Мальме, а поки країни активно визначаються зі своїми представниками на Євро. Зокрема, вже відомі імена 11 учасників українського нацвідбору та всі їхні конкурсні треки.  Однак, попри те, що  2024 рік розпочався відносно нещодавно, вже багато країн визначилися зі своїм представниками, а деякі навіть розповсюдили пісні.

На сьогодні, можна в Мережі знайти композиції, або ж фрагменти пісень Албанії, Австрії, Кіпру, Франції та Чехії. Представників цих країн об'єднує одна річ. Вони, на жаль, аполітичні щодо війни в Україні. Принаймні у стрічці новин своїх соцмережах жоден з учасників ніяким чином не висловлювалася щодо російської агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кіпр

Цього року Кіпр на Євробаченні представить 17-річна виконавиця Силія Капсіс. Сама дівчина родом із Сіднею (Австралія). Музикою почала активно займатися два роки тому. Трек, з яким Капсіс хоче представити Кіпр на Євробаченні має назву "Liar" (Брехун). Повної версії пісні поки що немає, наявна лише демка.

Австрія

Австрію на престижному пісенному конкурсі представить 29-річна співачка  та танцівниця Kaleen. Вона є досить престижною артисткою у своїй країні. Окрім того, Kaleen уславилася як крута хореографиня, перемагала у багатьох австрійських конкурсах. Її пісня має назву "We Will Rave ".

Чехія

Від Чехії на Євробаченні співатиме артистка російського походження Aiko. До речі, Альона Ширманова-Костебелова (справжнє ім' я артистки) виросла саме у Чехії. Дівчині 24 роки, а музикою вона  активно займається з 14-річного віку. На конкурсі Aiko про складнощі стосунків та внутрішню волю. Трек має назву "Pedestal".

Албанія

Вже за хорошою традицією Албанія одна з найперших визначилася зі своїм представником на конкурсі. Отож, цю країну представить Besa Kokëdhima з піснею про кохання. Трек називається "Zemrën N’dorë". Варто зазначити, що композиція виконуватиметься албанською мовою.

Франція 

Цього року від Франції виступить доволі відомий артист та сонграйтер Сліман. Назва його треку говорить сама за себе, а саме вона називається  "Mon Amour" (Моя любов). Робота вже зібрала майже 3 мільйони переглядів на ютубі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Jerry Heil та alyona alyona розривають європейські чарти з композицією "Teresa & Maria" . З нею вони можуть представити Україну на Євробаченні.