Співачка, офіційний голос конкурсу та комік: відомо, хто буде ведучими національного відбору на Євробачення

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого відбудеться фінал українського національного відбору на Євробачення 2024. Нещодавно букмекери назвали головного фаворита вітчизняного нацвідбору. 19 січня ж стали відомі імена ведучих шоу.

Про це стало відомо з повідомлення Суспільного. Отож, ведучими нацвідбору стануть: фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна, головний коментатор конкурсу від України Тімур Мірошниченко та зірка "Ліги Сміху" Василь Байдак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бекстейдж відбору проведе журналістка Суспільного Анна Тульєва. Офіційний голос пісенного конкурсу від України Тімур Мірошниченко заявив, що Євробачення - частина його життя:

Знаєте, цьогоріч я закриваю вже майже друге десятиліття роботи на Євробаченні, тому якщо для когось найважливіші дні у році — це день народження, Новий рік чи Великдень, то для мене це дні, коли відбуваються Національні відбори та міжнародні фінали «дорослого» та Дитячого Євробачення. Тож само собою, бути ведучим Нацвідбору для мене надзвичайно важливо і завжди як в перший раз хвилююче,

— поділився Мірошниченко.

Виконавиця Юлія Саніна цього року теж дебютує в якості ведучої відбору. Однак, минулого року артистка була ведучою на самому конкурсі у Ліверпулі.

Для мене Євробачення це музична подія міжнародного масштабу і в першу чергу — мить єднання країн заради підтримки одне одного, це свято музики,

— сказала Саніна.

Вперше ведучим відбору стане комік Василь Байдак. З цього приводу гуморист висловився:

Мені дуже цікаво, як воно буде. Це все у мене вперше. Вперше буду ведучим на телебаченні на Нацвідборі на Євробачення-2024. Вперше буду ведучим на телебаченні на Нацвідборі на Євробачення. Вперше буду ведучим на телебаченні. За офіційність події я буду відповідати лише смокінгом, а от за що я буду відповідати усім — це за приколи. Буду робити все можливе, аби було смішно, цікаво і чесно. І не переживаю, бо веду Нацвідбір із професіоналами. До зустрічі.

Співачка, офіційний голос конкурсу та комік: відомо, хто буде ведучими національного відбору на Євробачення - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від Грузії.  Представниця цієї країни засудила агресію рф проти України.

Фото: Суспільне