Ось вона, трійка лідерів: українці обрали склад журі Нацвідбору на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

До національного відбору на Євробачення 2024 залишилось зовсім трохи часу, тому артисти продовжують промо конкурсних композицій , а українці тим часом вирішили, хто займе місце членів журі. За тиждень голосування глядачі обрали музичних експертів, які оцінюватимуть учасників цього року. Хто увійшов у їх склад – розповідаємо на HOCHU.ua!

На сайті суспільного заявили, що голосування за суддів українського нацвідбору завершено. З 15 січня українці могли обрати в Дії артистів, що мають великий досвід виступів на міжнародній арені, а також можуть за усіма критеріями обʼєктивно оцінити підготовку претендентів на участь у Євробаченні 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що з першого дня голосування трійка лідерів залишалася незмінною . Фаворитами стали творець образу Verka Serduchka, який запалив сцену міжнародного пісенного конкурсу у далекому 2007 році, співачка, що здобула для України перемогу на Євробаченні 2016 та лідер популярного музичного гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Так, членами журі Нацвідбору 2024 стали:

  • Андрій Данилко — 43,79% голосів;

  • Джамала — 23,62% голосів;

  • Сергій Танчинець — 12,42% голосів.

Ось вона, трійка лідерів: українці обрали склад національного журі Нацвідбору на Євробачення-2024 - фото №1
Фото: instagram.com/suspilne.eurovision
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Нацвідбір на Євробачення відбудеться вже 3 лютого. А от деякі країни вже вирішили, хто та з якими композиціями вирушить на міжнародний пісенний конкурс.