Вже вчетверте намагається штурмувати Євробачення: Словенія представила учасника та композицію на пісенний конкурс (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

До Міжнародного пісенного конкурсу Євробачення ще більше ніж три місяці, але країни вже представляють своїх конкурсантів та композиції. Не стала пасти задніх і Словенія, яка днями оголосила, що від неї на конкурс поїде виконавиця Raiven з піснею "Veronika".

Словенській співачці 27 років. Активно музикою  вона почала займатися у 2014-му році. Зауважимо, що Raiven  є не лише виконавицею, а й автором пісень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свого часу, а саме у 2016 році дівчина боролася за можливість представити свою країну на Євробаченні 2016, але тоді вона посіла лишень 2 місце. На наступний рік дівчина повернулася знову на національний конкурс, щоправда тепер і результат став ще гірший (3 місце).  Однак, Raiven не стала опускати руки і за два роки вже втретє прийшла штурмувати відбір, де знову посіла 2 місце. Для 27-річної артистки поїздка на конкурс стала можлива лише з четвертого разу, цього року.

Її конкурсна композиція "Veronika"  знайомить слухача із тяжкою долею ліричної героїні, яка не може пережити нещастя невзаємного кохання. До речі, артистка вже встигла зняти кліп на трек. Він вийшов максимально незвичним, так як і  ритми,  якими нашпигована ця пісня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як букмекери оновили прогнози на Євробачення 2024. Україна змінила свою позицію.

Foto: STA