Офіційний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко прокоментував скандали навколо пісень учасників Нацвідбору 2024

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Офіційний коментатор Міжнародного музичного конкурсу "Євробачення", в якому Україна щороку бере участь, зізнався, чим цьогорічний Нацвідбір на Євробачення 2024 особливий і як він ставиться до скандалів навколо пісень учасників. Деталі - вже у нашому матеріалі!

Ексклюзивними коментарями Тімур Мірошниченко поділився з  1+1 . За його словами, головна відмінність цьогоріч - склад учасників. Так, зазвичай за змогу представляти Україну на пісенному конкурсі борються артисти, про яких знає чи не кожен українець. А от в 2024 році на Національному відборі з'явилося дуже багато нових імен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед тих, кого легко впізнає публіка, лише троє: MELOVIN, alyona alyona та Jerry Heil, зауважив телеведучий:

Омолодження складу фіналістів без суперзірок. Можна лише 3-х назвати знаними артистами – MELOVIN, alyona alyona та Jerry Heil. Всі інші – це нове покоління музикантів, яке проявило себе за останні 2 роки. Мене це дуже тішить. Впевнений, всі, хто опинився в фіналі Нацвідбору, стануть великими зірками в майбутньому, тому що все роблять правильно. Дуже талановиті. Вони всі заслуговують бути почутими у Європі!

Офіційний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко прокоментував скандали навколо пісень учасників Нацвідбору 2024 - фото №1
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, Також Тімур Мірошниченко висловився і про скандали, які вирують навколо конкурсних пісень. До цього він, як з'ясувалося, ставиться більш ніж спокійно. Каже, для Євробачення це дуже популярна історія, причому не тільки в Україні, а й по всьому світу.

Для "Євробачення" це стандартна історія, причому не тільки для України. Кожного року когось з учасників звинувачують у плагіаті. Дійсно, є такі пісні у цьогорічних фіналістів, які чуєш і тобі здається, ніби ти вже це десь колись чув. Але, як не крути, всі пісні проходять перевірку Європейської мовної спілки і якщо там буде плагіат, ці пісні не будуть допущені. Якщо ці композиції зараз є в фіналі, значить, вони пройшли перевірку і не порушують жодних правил,

— пояснює зірковий коментатор Євробачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Україна обере музикантів , які будуть представляти нас на Євробаченні цього року, вже 3 лютого. Днями громадяни обрали трьох зіркових суддів, які й вирішуватимуть долю артистів. Хто увійшов до складу журі на Нацвідборі 2024, розповідаємо тут.