Відтепер - офіційно! Джері Хейл та Альона Альона підписали договір із Суспільним та точно поїдуть на Євробачення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

4 лютого Україна визначилася зі своїм представником на Євробачення 2024. Ними стали дует Альона Альона та Джері Хейл. У травні в Швеції дівчата заспівають для європейських фанів свою композицію "Teresa & Maria".

Наразі ж, 8 лютого стало відомо, що виконавиці підписали договір із українським суспільним мовником щодо своєї участі у Євробаченні 2024. Про це повідомляє у себе  в Telegram Євробачення Україна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця новина означає те, що вже на офіційному рівні Джері Хейл та Альона Альона вважаються представниками України на міжнародному пісенному конкурсі. Тепер виконавиці будуть готувати свій номер продовж наступних трьох місяців, аби вразити як глядачів, так і журі.

Варто зауважити, що нині букмекери віддають перемогу саме Україні. Імовірність того, що країна здобуде перемогу збільшилася ще на кілька відсотків після того, як стало відомо, що саме Джері та Альона виступлять у Мальме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Румунія не буде виступати на Євробаченні 2024. Причиною відмови участі у конкурсі стали фінансові проблеми країни.