Магія та епатаж: Ірландія представила незвичного учасника на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Рівно три місяці залишається до початку Євробачення 2024. Уже певна частина країн представила своїх артистів, а дехто відмовився від конкурсу, як-от Румунія.

Цікаво, що свою конкурсну композицію однією з перших представила Ірландія. Країна має славне минуле на Євробаченні, а саме 7 перемог. Однак, останні роки вона виступає вкрай негативно. За останній час лише кілька разів ірландським артистам вдавалося пробитися до фіналу. При таких не досить вдалих результатах, ця країна разом зі Швецією вважається однією з найкращих у конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, цього року Ірландія робить ставку на епатаж.  Представником країни на Євробаченні 2024 стала небінарна особа Bambie Thug. Наразі артисту 30 років і його головне захоплення - магія.

Цікаво, що на національному відборі своєї країни Bambie Thug набрав максимальну можливу кількість балів: по 12 від глядачів і членів журі. Номер цього співака - це щось, що виходить за рамки свідомості пересічної особистості. Загалом, цей перформанс можна назвати сміливою музичною ексцентрикою. Під час номера співак переходить на крик та подекуди сміх. Сама постановки виступу на відборі була максимально  театралізованою. Bambie Thug приміряв на себе образ  своєрідної диявольської червоної шапочки.

Щодо композиції, то у ній зірка співає про своє захоплення - магію. Трек має назву "Doomsday Blue".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чим вражатиме Норвегія на Євробаченні 2024. Від країни на конкурс поїде епатажний та містичний гурт GÅTE.