Філософський текст та чуттєвий вокал: якими сенсами буде вражати Латвія на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

До старту перших першого півфіналу Євробачення 2024 лишилося менше трьох місяців наразі зі своїми представниками визначилися вже  13 країн зокрема шаленими артистами відзначилися Фінляндія . Свій трек представила і Латвія.

Отож від цієї країни на конкурс поїде виконавець Dons  з піснею "Hollow" (порожній). Про цю композицію можна сказати те, що вона є максимальним стандартом пісенного конкурсу Євробачення. Чогось особливого в ній небагато. Навряд чи вона приверне увагу пересічного слухача у масовому плані. Можливо, латвійцю пощастить і він пройде до фіналу, однак там високого місця чекати в цій країні не доводиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом, варто зауважити, що сильною стороною цієї композиції є її сенс. Він доволі філософський.  Зокрема, у пісні співак розповідає про ліричного героя, який не може визначитися з тим, хто він є насправді.

Герой шукає різні знаки від життя, аби знайти себе, однак все марно. До речі, на тлі всього цього фігурує релігійна тематика. Вочевидь, артист вирішив передати моральний стан героя  через цю призму, адже саме завдяки їй особиста історія стає ще сокровеннішою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо,  чим вражатиме Норвегія на Євробаченні. Країну представить епатажний та містичний гурт.