Відома стилістка розповіла, що додала, а що прибрала б в образах Альони Альони та Джері Хейл на Євробаченні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

4 лютого Україна визначилася зі своїм представником на Євробачення 2024. Ним став дівочий дует у складі реп- виконавиці  Альони Альони та  Джеррі Хейл. Наразі ще невідомо, яким саме буде номер українських співачок на сцені Євробачення, але нічого не заважає порозмірковувати над цим майбутнім перформансом.

Отож, редакція видання Вікна-новини  розповсюдила бесіду з відомою стилісткою та імідж-консультанткою Анною Пустоваловою . Жінка детально розповіла, як можна доречно втілити схожі образи у щоденний стиль та що потрібно зробити, щоб українські артистки виглядали на сцені Євробаченні якомога краще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, стилістка каже, що одяг, який дівчата використали на нацвідборі, був доволі вдало підбраним для їхнього загального образу та максимально корелювався з піснею.

 Ми знаємо, що Альона — переважно виконавиця реп жанру, і в пісні її частина також була в цьому стилі. Одяг — це мова, спосіб спілкування з глядачем, і плащ-накидка одразу дає розуміння, асоціації щодо творчості та особистості Альони. Образ Яни — строгість та геометричність силуетів костюма — дає нам певним чином зрозуміти важливість думки, яку вона несе у пісні. Але водночас показує грайливість і настрій “бешкетного дівчати”, який виражається легким фатиновим хвостом і спідницею. На мою думку, речення “Давай, мала, палай” і її вбрання — це та гармонія і той меседж, який одяг може передати без слів,

— пояснила Анна.

Відома стилістка розповіла, що додала, а що прибрала б в образах Альони Альони та Джері Хейл на Євробаченні - фото №1

Окрім того, Анна справедливо зауважила, що образ дівчат ненав'язливо підкреслений українським етнокодом. За словами Пустовалової це реалізується через намиста, шви на сорочці Альони та зачіски.

Образ Альони мені особисто дає асоціацію — жінка, яка має силу захистити. Можливо, це робить саме накидка, в яку можна загорнути, ніби обійняти. Зачіска, зі стилістичного боку і технічних правил стилізації, мала б бути вищою. Наприклад, високий пучок. Але я рада, що тут нудні правила порушені й стилісти надали перевагу етноскладовій образу,

— підкреслила Пустовалова.

Окрім того, стилістка окремо зупинилася на порадах, які, на її думку зможуть покращити номер Джері та Альони на шоу у Мальме. Анна зробила фаховий аналіз та запропонувала, як саме можна покращити імідж обох співачок.

До образу Яни я б додала обʼєму в плечі та зробила більш пухнасту фатинову спідницю, аби силует виглядав цілісно і не губився на сцені. Коли я переглядала виступ, спідниця місцями виглядала "рідкувато". В образі Альони я б точно прибрала капюшон, адже він не несе ніякої функції у виступі, а з урахуванням, що ця деталь не тримає форми — вона виглядає зайвою. До того ж візуально додає обʼєму до шиї, на його фоні “ховається” зачіска. Зачіску, як я вже казала, можна трохи підняти, а щоб коса виднілася — капюшон варто прибрати. А також я б замінила намисто, можна додати білого кольору. При чому біле намисто має бути першим, але лежати нижче, ніж оригінальне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Марія Сур з України може представити Швецію на Євробаченні 2024. Дівчина вже перемогла у півфіналі тамтешнього відбору.

Фото: Суспільне