У нижній білизні та в коконі епатажу: Фінляндія обрала шалених представників на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Слідом за Італією, яка обрала свого представника на Євробачення, днями визначилася і Фінляндія. Від цієї країни на конкурс поїде епатажний комедійний дует "Windows95man". Подробиці - в нашому матеріалі.

Артисти здобули перемогу на тамтешньому національному відборі Фінляндії. Цікаво, що члени журі не хотіли, щоб "Windows95man" представляли країну на пісенному дійстві і поставили їм низькі бали. Проте, як це часто буває на самому Євробаченні, голосування телеаудиторії перевернуло абсолютно все з ніг на голову, і за підсумками спільного волевиявлення дует здобув перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо композиції та виступу виконавців, то тут варто відзначити, що з одного боку "Windows95man" - абсолютно типовий учасник для фанів конкурсу, а з іншого - унікальний, адже подібних перформансів було не так вже й багато. Їхній трек "No Rules" (Без правил) - це своєрідний тренінг для людей, які соромляться бути такими, якими вони є. Виконавці співають про те, що вони завжди залишаються самими собою, не терплять жодних правил, які стають орієнтирами у житті багатьох, а просто кайфують від того, що можуть робити все, що заманеться і не зважати на осуд оточуючих.

А роблять вони справді доволі епатажні та шалені речі. Зокрема, це реалізується у лайв-виступі артистів. Як бачимо з живого перформансу "Windows95man",  вони радше  театральні  артисти, аніж фахівці з вокалу. Постановка номеру на трек  "No Rules" повністю відповідає символічній назві конкурсної композиції. Іншими словами, на сцені для артистів не існує жодних правил.

Один з учасників дуету співає, перебуваючи лише в спідній білизні, інший же одягнений у шубу з лахміття. Ця відсутність гармонійності двох образів та досить проста пісня не відштовхує, а навпаки притягує пересічного слухача, адже саме через подібні перформанси можна побачити істинну силу особистості артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про топ найрейтинговіших  живих виступів переможців Євробачення  на YouTube. Цих артистів досі слухають єврофани.