Дитяче Євробачення-2024: стало відомо, яка країна прийматиме конкурсантів

Музика
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Нарешті стало відомо, де відбудеться Дитяче Євробачення-2024. Більше про це - розповідаємо далі. Також нагадуємо, що представляти Україну на “дорослому” міжнародному конкурсі “Євробачення-2024” буде дует Jerry Heil та alyona alyona.

Цьогоріч відбудеться 22-й сезон Дитячого Євробачення. Країною, що прийматиме маленьких та талановитих конкурсантів, обрали Іспанію. Про це пише 24 Канал.

Зазначається, що суспільний мовник Radiotelevision Espanola (RTVE) раніше не мав досвіду проведення цього пісенного конкурсу.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мартін Остердал, який є виконавчим керівником Дитячого Євробачення, заявив, що з нетерпінням чекає проведення пісенного конкурсу в Іспанії.

Ми вдячні RTVE за погодження провести 22-й сезон конкурсу, який надає молодим артистам з усієї Європи неймовірну платформу для демонстрації свого таланту. Ми з нетерпінням чекаємо фієсти, яка відбудеться в Іспанії цього року!

- поділився Остердал.

Зазначимо, що перемогу у минулому конкурсі здобула представниця Франції Зої Клозюр з піснею “Coeur”. Але французьке телебачення вирішило передати право на ведення конкурсу Іспанії, конкурсантка від якої посіла друге місце.

Ми впевнені, що іспанська публіка також сприйме це оголошення з великим ентузіазмом і зустріне спільноту Євробачення з обіймами,

- сказала голова делегації Іспанії на дитячому конкурсі Ана Марія Бордас.

Щодо дати та міста, в якому пройде Дитяче Євробачення-2024, наразі нічого невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про 5 випадків, коли Росія осоромилася на Євробаченні. Більше про це - читайте у цій статті.

Фото: junioreurovision.tv