Юлія Саніна вразила спільним виконанням пісні з сурдоперекладачкою Нацвідбору “Євробачення-2024” (ВІДЕО)

Музика
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Юлія Саніна, яка збирається вирушити в концертний тур без чоловіка, виконала пісню разом з перекладачкою жестової мови. Остання вразила глядачів своїм артистизмом під час Нацвідбору на “Євробачення-2024”. Більше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

Українська співачка та солістка гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна виконала жестовою мовою пісню “Тільки”. Відповідне відео з’явилося в мікроблозі артистки.

На опублікованому ролику поруч з Юлією - перекладачка жестової мови Катерина Заботкіна. Жінка стала зіркою Нацвідбору на “Євробачення-2024” завдяки своєму доволі емоційному перекладу - українці навіть пропонували відправити її на міжнародний конкурс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що цьогорічний Нацвідбір вперше супроводжувався жестовою мовою для забезпечення інклюзивності.

Неймовірна Катерина Заботкіна і пісня для кожного серця,

- підписала відео Саніна.

В коментарях до відео багато підписників Юлії відмітили зовнішню схожість виконавиці та перекладачки: “Ви як сестри”, “Думав то сестра”, “Носики схожі”, “Не одразу зрозуміла, де Юля”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та попри те, що Заботкіна підкорила глядачів Нацвідбору, вона обурила людей, які не чують. Вони зазначають, що жінка зробила “низькосортний” переклад. Більше про це - у цьому матеріалі .

Фото: @the_hardkiss